20. september 2021
Stop 37 i Rønnede skal stå færdig i 2022, hvor området er klar til at rumme en bred målgruppe, som strækker sig fra forretningsmanden på farten og langturschaufførerne til den almene familie og turister. Stop 37 får to fastfoodrestauranter, et supermarked, et hotel med restaurant og en meget stor elbil-ladestationspark i spændende arkitektonisk stil i stål og træ i forbindelse med en almindelig tankstation med benzin og diesel.
Stop 37 i Rønnede skal stå færdig i 2022, hvor området er klar til at rumme en bred målgruppe, som strækker sig fra forretningsmanden på farten og langturschaufførerne til den almene familie og turister. Stop 37 får to fastfoodrestauranter, et supermarked, et hotel med restaurant og en meget stor elbil-ladestationspark i spændende arkitektonisk stil i stål og træ i forbindelse med en almindelig tankstation med benzin og diesel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu realiserer Maycon Stop 37-tanken med hotel: Klar til 750.000 turister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Nu realiserer Maycon Stop 37-tanken med hotel: Klar til 750.000 turister
Faxe - 25. marts 2021 kl. 06:51
Af Nikolaj Rasch Skou

Stop 37 i Rønnede skal betjene 750.000 turister og de daglige motorvejspendlere med hotel, ladestandere og bespisning. Maycon bygger allerede.

arrow Læs også: Naboer presses af Skovtårnet: - Vi kan ikke komme ud på landevejen

»Der er store ambitioner for området, og nu er der givet grønt lys til at realisere projektplanerne«.

Sådan skriver Maycon Ejendomsudvikling i en pressemeddelelse om realiseringen af lokalplanen for hotel, tankstation og restauranter ved Sydmotorvejens afkørsel 37 i Rønnede.

Ingeniør Tom Pedersen forsøgte fra 2004 frem til 2019 at realisere projektet, som han aldrig fandt reelle investorer til, men nu har Maycon Ejendomsudvikling i Næstved overtaget hele projektet.

Maycon genererede et overskud på 161 millioner kroner i 2019, hvor egenkapitalen blev opgjort til 432 millioner kroner.

Firmaet ejes af Anders Mayland, der driver det sammen med faren Bjarne Mayland, som har mere end 50 års erfaring indenfor ejendomsmarkedet.

Udover byggerier i Næstved er Maycon blandt andet involveret i flere store projekter som Mullerup Strandhuse, Kasernen i Ringsted og Tobaksbyen i Gladsaxe.

Og altså nu også stop 37, som skal stå færdig i 2022, og byggeriet er allerede gået i gang.

Kæmpestort projekt

Området omkring Sydmotorvejens til- og frakørsel 37 mod Rønnede og Næstved er særdeles attraktiv i forhold til de projektplaner, som Maycon har.

Projektet er principtilpasset den godkendte lokalplan, tegningerne er på plads, og projektet indeholder nu også en meget stor ladestationspark for elbiler.

- Vi har købt 34.000 kvadratmeter jord i området, hvor der også skal bygges otte nye boliger. Det første vi går i gang med er at bygge er et cabinnhotellet til 60 overnattende gæster. Der er et stort marked for lastbilchauffører, som skal overholde kørehviletidsbestemmelserne, og det bliver i enheder af 16 kvadratmeter med fire køjesenge og badeværelse, svarende til forholdene på et vandrehjem. Konceptet er udbredt i Frankrig, fortæller Bjarne Mayland.

Det 800 kvadratmeter store cabinnhotel vil blive indrettet med arbejdsstationer og opholdsrum i stueplan, som man kan benytte, mens ens elbil lader op på det der bliver en af Danmarks største ladestationer for elbil.

Og udover de billige overnatninger, så kommer der også 75 almindelige hotelværelser.

- Alle der er engagerede i projektet, er ovenud begejstrede, og vi ser naboskabet med Camp Adventure og deres overnatninger for naturelskere som et stort plus for vores projekt. De to ting vil kun berige hinanden, siger Bjarne Mayland, der kan fortælle, at der er tale om cirka 750.000 turister årligt i Skovtårnet, Camp Adventure, BonBon-Land, Holmegaard Værk, Gisselfeld og Eventyrruten fra Karrebæksminde og Gavnø Slot til Faxe Ladeplads.

- Derfor får det nye hotel med restauration og de to nye fastfoodkæderestauranter hos Stop 37 en enestående placering, og det vil også være er et godt aktiv for Rønnede Golfklub til overnatning, siger Bjarne Mayland, der nu har rundet 75 år.

- Men jeg tager gerne 10 år mere som projektudvikler, siger han.

Pylonen er på plads

Bjarne Mayland tilføjer, at den omdiskuterede skiltepylonen for Stop 37 er meget nødvendig for at realisere projektet.

- Den kommer til at stå på vores areal. Det bliver ikke i erhvervsområdet Eco Valley, og det er vigtigt for alle, der ikke kører i elbiler, som selv finder frem til de nye ladestandere, siger Bjarne Mayland, der også ser frem til, at Næstved får en motorvej i løbet af de kommende 10 år.

- Der har været talt om det i virkelig mange år, og nu skal den gerne i gang, så vi også kan komme hurtigt fra Toksværd til Holme-Olstrup, siger han.

arrow Borgmester kalder tilbud tarveligt: I lægger gift ud
31. marts 2021 kl. 16:42 Opdateret: kl. 13:15
arrow Camp Adventure opruster for at passe på gæsterne
02. marts 2021 kl. 16:24 Opdateret: kl. 16:24
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk