21. november 2017
Den 19-årige kendte sig skyldig i to af forholdende.
Den 19-årige kendte sig skyldig i to af forholdende.
Foto: Iris
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni måneder bag tremmer for overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni måneder bag tremmer for overfald
Faxe - 15. april 2017 kl. 06:53
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

-Du har gjort, som der står i anklageskriftet, sagde dommeren, og sendte den 19-årige ni måneder i fængsel for to voldelige overfald, trusler, ulovlig besiddelse af en kniv og besiddelse af en mobiltelefon i arresten. Dermed sluttede en over seks måneder lang saga, der begyndte i august, men nåede sit voldelige klimaks i midten af december og i midten af januar.

- Det synes jeg var en god dom. Og som det skulle være. Han blev dømt i fuld overensstemmelse med det anklageskift, som der var rejst, sagde anklager Mads Skovby Hansen efter dommen.

Den 19-årige kendte sig skyldig i to af forholdende; nemlig at have været i besiddelse af en kniv og været i besiddelse af en mobiltelefon i arresten. De to overfald erklærede han sig delvist skyldig i - han mente dog ikke, at de var foregået så voldsomt som beskrevet i anklageskriftet. Det sidste forhold - trusler om at sende 10 mand hjem til den 17-årige, hvis han anmeldte overfaldet - nægtede han sig skyldig i.

At det ene af overfaldende ikke havde været så voldeligt som anklageskriftet påstod, gav dommeren den 19-årige ret i. Derfor blev han »kun« dømt for vold, og ikke vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter, som der ellers stod i anklageskriftet.

- Vi vidste godt, at vi måske lå på kanten i det forhold, som gik fra særlig rå, brutal eller farlig vold til simpel vold, siger anklager Mads Skovby Hansen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved lørdag 15. april.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk