18. august 2019
Birthe Ruhoff Trust Videbæk er død. 52 år gammel. I mange år drev hun sammen med sin første mand, Jesper, Haslev Taxi og Minibusser . Senere drev hun Haslevbusserne. Foto: Allan Grasberger
Birthe Ruhoff Trust Videbæk er død. 52 år gammel. I mange år drev hun sammen med sin første mand, Jesper, Haslev Taxi og Minibusser . Senere drev hun Haslevbusserne. Foto: Allan Grasberger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nekrolog: Birthe Ruhoff Trust Videbæk er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nekrolog: Birthe Ruhoff Trust Videbæk er død
Faxe - 26. december 2018 kl. 10:28
Af Henrik Kazzie Ørbæk, Truntevænget 11, Faxe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

23. december, fire dage før Birthe ville have fyldt 53 år, tager sygdommen hende fra os alle.

Hun efterlader sig to voksne sønner fra sit først ægteskab og sin mand, Søren.

Birthe var kendt for sit store hjerte og sit åbne sind. Alle blev accepteret af hende.

Hun tilgav nemt, og gav ofte folk en chance mere.

Hun har haft to mænd i sit liv, hvor hendes hjerte var med 100 procent.

Birthe var kendt som »Mor Trust«. »Mor«, fordi at hun var omsorgsfuld og fulgte med i andres liv, huskede dem og spurgte ind til dem, når hun mødte dem på gaden.

Hun og hendes første mand, Jesper Trust, havde Haslev Taxi og Minibusser i mange år, og Birthe førte forretningen videre efter Jesper gik bort for 13-14 år siden, indtil det ikke var rentabelt mere, så lukkede hun forretningen i 2012.

Birthe og jeg startede tilbage i 2009 som chef og ansat, siden blev det både venskab og forhold. Venskabet har vi holdt fast i siden.

Tabet af Jesper, som døde af en blodprop, tog meget hårdt på hende, men for to år siden mødte hun Søren, som fik hende til at live op igen og se livet fra kærlighedens lys, og vi så hende alle blomstre op - det var et smukt syn.

Birthe var vellidt overalt, i både taxi- og busbranchen. Kunderne elskede hende, og ofte blev man som taxichauffør i Haslev spurgt, om man vidste, hvad der var blevet af »Mor Trust«, efter at hun lukkede firmaet ned.

Hun havde plads og rummelighed til alle, hun så ikke ned på folk og hjalp gerne, hvis hun kunne.

Birthe var også typen som ikke ønskede medlidenhed, hvilket man lagde mærke til, når man var sammen med hende efter hun blev ramt af kræft.

Hun var ikke typen som sad og havde ondt af sig selv, hun havde jo haft et godt liv, fyldt med mennesker omkring hende, som gav hende liv og glæde.

Birthe har været ramt af to forløb af kræft. Det første kom hun sig over og det gik ganske godt, og selvom vi var mange, som troede, at vi ville miste hende allerede der, så snød hun både os og døden - heldigvis for det.

Anden omgang af sygdommen blev også slået ned, men noget var galt, og for 12 dage siden blev hun indlagt på Køge Sygehus - ikke noget, som ret mange vidste besked om, fordi hun ikke ønskede folks medlidenhed.

Birthe har betydet meget for rigtig mange mennesker, og hun har virkelig gjort en stor forskel for dem, for os alle.

Hun havde en meget stor plads i mit hjerte, det er både sikkert og vist, og i dag er der et stort hul, som jeg ikke tror, nogen vil kunne fylde ud. Hun vil altid blive husket og mindet af mig.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk