21. september 2020
Nedriverne har arbejdet om natten, men nu er de så langt, at arbejdet kan fortsætte i dagtimerne.Foto: Cecilie Hänsch
Nedriverne har arbejdet om natten, men nu er de så langt, at arbejdet kan fortsætte i dagtimerne.Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedrivning af posthuset fortsætter i dagtimerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedrivning af posthuset fortsætter i dagtimerne
Faxe - 14. november 2019 kl. 17:32
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag aften kunne man i Facebook-gruppen »Vores Haslev« læse en undren over larm, der kom fra det gamle posthus. Her er nedrivningen af en del af bygningen nemlig i fuld gang, og de seneste dage har nedrivningen foregået om aftenen og natten.

Det skyldes ifølge Lars Juul Andersen, der er projektchef hos nedrivningsfirmaet Jens H. Hansen APS, at arbejdet foregår så tæt på togskinnerne.

- Vi er blevet kontaktet af Banedanmark, der har bedt os om at foretage nedrivningsarbejdet om natten, hvor der ikke kører nogen tog. Vi har naturligvis orienteret os om reglerne, og tilpasset vores afstand til skinnerne, men Banedanmark er bekymret for nedrivningen på grund af højden, og vi har valgt at følge deres opfordring, siger Lars Juul Andersen torsdag eftermiddag.

Borgmester Ole Vive (V) blandede sig onsdag i debatten for at gyde olie på vandene, for han kan godt sætte sig ind i, at det kan være til gene for naboerne.

- Det er da irriterende for dem, der har været generet af det, men vi har delt sedler ud, hvor vi har informeret om, at der ville blive larmet om aftenen og natten. Derudover har Banedanmark været lidt bagud med at tage kontakt, for nedrivningen var faktisk startet, da de bad om at arbejdet skulle foretages om aftenen, men jeg forstår da frustrationen, siger Ole Vive.

Folkene fra Jens H. Hansen APS har været på natarbejde i en lille uges tid, men det er slut nu. Fredag regner Lars Juul Andersen nemlig med, at folkene igen kan vende døgnet og arbejde, mens det er lyst.

- Vi har kørt på hver nat de seneste dage, og nu er vi kommet ned i en højde, hvor vi regner med, at vi igen må arbejde i dagtimerne. Nu skal vi rive det sidste ned, og så skal vi lige have ryddet op og gravet kældrene op, så når næste uge er slut, så burde vores arbejde være færdigt, siger han.

Den del af posthuset, der er fjernet, skal blandt andet gøre plads til en ny busterminal og et helt nyt stationsområde.

Artiklen her bringes også i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved fredag den 15. november.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk