22. oktober 2019
Faxe Tennisklub har været i aktion i flere vundne og tabte kampe. Foto: Kathrine Harvey
Faxe Tennisklub har været i aktion i flere vundne og tabte kampe. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nederlag og sejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag og sejre
Faxe - 17. juni 2019 kl. 15:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Tennisklubs herrer spiller i 2019 i 4.division under Tennis Øst. Der er nu spillet tre kampe i sæsonen i 4. division, hvor Faxe først mødte favoritterne fra Slagelse i en svær kamp, hvor Faxe måtte nøjes med et enkelt point i et 5-1 nederlag. Den enlige sejr blev sikret af Henrik Nielsen og Brian Bay i herredouble. Holdet bestod herudover af Hans-Henrik Larsen og Claus Fnug.

I holdets anden kamp var modstanderen Ishøj, som blev besejret efter en tæt holdkamp. Efter 3-3 i de ordinære kampe, skulle holdkampen afgøres i en golden match tiebreak, hvor Henrik Nielsen med stort mentalt overskud vandt et point til Faxe. Der var comeback på holdet og sejr til Jacob Windfeldt. Herudover vandt Henrik Nielsen sin single ligesom han og Brian Bay igen vandt deres herredouble. Holdet bestod herudover af Jacob Grønkjær og Henrik Kragh, som tabte en tæt double.

I sæsonens tredje kamp var modstanderen Stensved. Her gjorde Faxe-holdet med Jacob Grønkjær, Henrik Kragh, Henrik Nielsen og Brian Bay rent bord og vandt en flot 6-0 sejr. Holdet går til sommerpause på en godkendt tredjeplads.

I DGI regi har serie 1 holdet med Menna Poulsen, Marianne Søgaard, Hans Henrik Larsen og Henrik Nielsen mødt Stensved og de tabte på 3-1 på udebane.

I serie 3 har to Faxe-hold mødt hinanden. Holdet med Sanne Skjold, Lone Kristensen, Per Henriksen og Lars Jørgen Hansen vandt 3-1 over holdet med Lise Johansen, Dorte Kejlskov, Jacob Grønkjær og Frederik Marckmann.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk