16. januar 2018
- Fri BikeShop har været plaget af flere indbrud den seneste tid, og der går også rygter i byen om, at der ofte er ballade omkring Netto. Så vi vil nok komme til at gå her i området også, siger Charlotte Withøfft Andersen.  

Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

- Fri BikeShop har været plaget af flere indbrud den seneste tid, og der går også rygter i byen om, at der ofte er ballade omkring Netto. Så vi vil nok komme til at gå her i området også, siger Charlotte Withøfft Andersen. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natteravnene genindtager Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natteravnene genindtager Haslev
Faxe - 21. april 2017 kl. 14:37
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlotte Withøfft Andersen har fire sønner.

arrow Læs også: Stadig billetter til sodavandsdisko

En af dem er så utryg ved at gå i byen i Haslev i weekenderne, at han nu helt holder sig væk.

- Jeg ser jævnligt opslag på Facebook om, at der bliver solgt hash på stierne i Haslev, folk bliver truet eller overfaldet i nattelivet, og der er ofte hærværk, på biler eller smadrede butiksruder efter en weekend. Som forældre har vi pligt til at gøre noget, det kan ikke kun være politiets og SSPs opgave at holde gaderne trygge for vores unge. Det er også vores ansvar som forældre - det er jo vores børn, siger hun.

Hun har nu allieret sig med Henrik Rützou Aakast, som også bor i byen. Sammen er de i fuld gang med at etablere Natteravnene i byen igen, efter den tidligere gruppe nedlagde sig selv får nogle år siden.

- Vi er også ved at planlægge et større informationsmøde med deltagelse af borgmesteren, politi, SSP og repræsentanter fra Landssekretariatet for Natteravne 22. maj, hvor man kan høre mere om Natteravnens arbejde og samarbejde med blandt andre SSP og politi, siger Henrik Rützou Aakast.

Mødet holdes 22. maj klokken 19-21 i mødelokale 1, den store sal på Haslev Bibliotek.

De nye natteravne vil også gerne have det lokale erhvervsliv med i projektet.

- Da jeg var Natteravn sidst, så havde vi for eksempel aftale med bagerne om, at vi kunne komme ind og få en kop kaffe om natten, når vi var ude. Det kunne være en mulighed at samarbejde på den måde igen, siger Henrik Rützou Aakast, og tilføjer:

- Vi arbejder også på at få lavet klistermærker, som butikkerne kan sætte op i ruderne. Hvis der står Støtter Natteravnene i ruden, så kan det godt være, det unge menneske tænker sig om en ekstra gang, før stenen bliver kastet mod ruden. Det kan vi i hvert fald håbe.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge torsdag 20. april og i Sjællandske Næstved fredag 21. april.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk