23. november 2017
Kiwi lukkede i maj; 30. august åbner Netto i lokalerne på Postvej i Faxe Ladeplads. Foto: Morten Overgaard
Kiwi lukkede i maj; 30. august åbner Netto i lokalerne på Postvej i Faxe Ladeplads. Foto: Morten Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morgenjazz og chokoladeboller til Nettos åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morgenjazz og chokoladeboller til Nettos åbning
Faxe - 14. august 2017 kl. 14:25
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kiwi nåede at leve i halvandet år, så blev den ellers nybyggede butik på Postvej i Faxe Ladeplads lukket.

Onsdag 30. august er der igen varer på hylderne; da slår Dansk Supermarked nemlig dørene op til en ny Netto-butik i lokalerne. Og Carsten Hadsbjerg, der er udviklingschef i Dansk Supermarked, lover jazz fra morgenstunden, chokoladeboller til de morgenfriske og gode tilbud og smagsprøver hele åbningsdagen.

Beslutningen har været kendt siden slutningen af juni; det er datoen, der er ny.

Carsten Hadsbjerg bor selv i Mogenstrup, hvor Netto og Brugsen - som tilfældet også bliver i Faxe Ladeplads - ligger med meget kort afstand. Og han har ad flere omgange været i Faxe Ladeplads i forbindelse med overtagelsen af Kiwi-butikken:

- Der er plads til to dagligvarebutukker i Faxe Ladeplads. Vi lever i bedste velgående med Coop i mange byer. Netto dækker næsten 100 procent af kundernes behov, men nogle behov dækker brugsen, hvor vi ikke gør, og derfor mener jeg, vi kan få en rigtig fin synergi, siger Carsten Hadsbjerg.

Butiksarealet i den nye Netto i Faxe Ladeplads bliver på lige godt 700 kvadratmeter, og foruden de allermest gængse varer, så lover Carsten Hadsbjerg, at der vil være en stor frugt- og grønt-afdeling og et ekstra stort udvalg af økologi.

- Butikken vil også have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Der er et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset, forklarer Carsten Hadsbjerg.

Det er butikschef Emil Hallev på 21 år, der står i spidsen for butikken. Emil har 6 års butikserfaring hos Netto og startede sin Netto-karriere i 2011 med et fritidsjob i Køge. Herefter blev han 1. assistent, souschef og i 2015 startede han som butikschef-trainee. I februar 2017 blev han butikschef i Odense og er nu med til at starte den nye butik op i Faxe Ladeplads.

Netto i Faxe Ladeplads har - fra onsdag 30. august og frem - åbent alle ugens dage; også helligdage - fra klokken 8 til 22.

Artiklen her bringes også i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge tirsdag 15. august og i Sjællandske Næstved onsdag 16. august.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk