25. maj 2020
Haslev-forfatterne Else Lefmann og Hans-Willy Bautz deltager i VordingBOGmessen med et udvalg af deres bøger, som spænder fra børne-, ungdoms- og voksenbøger til krimier.
Haslev-forfatterne Else Lefmann og Hans-Willy Bautz deltager i VordingBOGmessen med et udvalg af deres bøger, som spænder fra børne-, ungdoms- og voksenbøger til krimier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød kriminelle haslevitter på bogmessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød kriminelle haslevitter på bogmessen
Faxe - 05. november 2019 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan møde to »kriminelle« på VordingBOGmessen der foregår 9. november klokken 10-16 på Vordingborg Bibliotek.

Her sætter hele 27 forfattere i alle genrer hinanden stævne, og to af dem er de Else Lefmann og Hans-Willy Bautz fra Haslev.

Else Lefmann debuterede i år som krimiforfatter med romanen »Biblioteksmordet i Haslev«, og som titlen antyder, har den et stærkt lokalt islæt.

Foruden at have skrevet en del børne- og ungdomsbøger har hun i de seneste år barslet med romanerne »Man skal ikke spørge«, som er en selvbiografisk voksenbog om en pige, der er indlagt på Refsnæs Kysthospital fra 1948 til 1952, samt »Pigen, der kunne høre tanker«, som er en ungdomsbog om en pige, der ved fysisk kontakt kan høre tanker.

Hans-Willy Bautz medbringer sine krimier »Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien« og »Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark«.

Fra hans hånd er der en ny krimi på vej med titlen »Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland«. Den er planlagt til at udkomme i november, så forfatteren håber på, at de første eksemplarer af romanen kan nå frem fra trykkeriet inden VodingBOGmessen.

Skulle man have lyst til at høre Haslev-forfatterne fortælle om deres forfatterskaber, så holder Hans-Willy Bautz foredrag klokken 12.45, mens Else Lefmann står på scenen klokken 13.15.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk