13. august 2020
Forfatteren, dramatikeren og lyrikeren Dorrith Willumsen læser op fra sin seneste og anmelderroste roman, »Løg trækker tårer«, der er udgivet hos Gyldendal i 2019. Pressefoto
Forfatteren, dramatikeren og lyrikeren Dorrith Willumsen læser op fra sin seneste og anmelderroste roman, »Løg trækker tårer«, der er udgivet hos Gyldendal i 2019. Pressefoto
Foto: Morten Holtum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød Dorrit Willumsen i Leif Hasles hus søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød Dorrit Willumsen i Leif Hasles hus søndag
Faxe - 10. januar 2020 kl. 10:21
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mulighed for at møde en af Danmarks helt store forfattere, Dorrit Willumsen, når hun på søndag den 12. januar klokken 15 til 17 er gæst i Leif Hasles tidligere hjem på Vindbyholdtvej 8, 4640 Faxe, hvor forfatterrefugiet Vindbyholtgård nu er hjemhørende.

- Jeg vil læse op fra min seneste roman, Løg trækker tårer, en tre kvarters tid. Bagefter kan man stille spørgsmål, og så læser jeg eventuelt lidt mere, siger Dorrit Willumsen forud for arrangementet.

Hun debutterede i 1965 med novellen »Knagen« på Gyldendals forlag, og hun har siden modtaget mere end 15 priser og legater, herunder Statens Kunstfonds livsvarige ydelse i 1980, Det Danske Akademis Store Pris i 1981 for »Manden som påskud«, De Gyldne laurbær i 1984 for »Marie« og Nordisk Råds litteraturpris i 1997 for »Bang« om forfatteren Herman Bang og i 2015 Montanas Litteraturpris for romanen »Nær og fjern«, samt Holbergmedaljen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk