21. november 2018
Svend Aage Hansen er kendt for at gemme dokumentation. I forhold til Business Faxe har han affotograferet bilag. Og han er ikke imponeret over det, han ser. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Svend Aage Hansen er kendt for at gemme dokumentation. I forhold til Business Faxe har han affotograferet bilag. Og han er ikke imponeret over det, han ser. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistillid til Business Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistillid til Business Faxe
Faxe - 09. februar 2018 kl. 17:56
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skulle være så godt med en ny bestyrelse i Business Faxe. Men Svend Aage Hansen fra Karise er ikke imponeret - hverken over den gamle eller den »nye« bestyrelse.

- Der er simpelthen så mange spørgsmål, jeg stadig ikke har fået svar på.

- Det er som om bestyrelsen - både den gamle og den »nye«, der tiltrådte for et år siden - glemmer, at det er dem, der står med ansvaret, siger Svend Aage Hansen.

Han har blandt andet - som medlem af Business Faxe - bedt om at få at vide, hvad afskedigelsen af tidligere direktør Jesper Ib Paulsen har kostet.

- Når Faxe Kommune booster over fire millioner kroner om året ind i Business Faxe, så synes jeg kun det er rimeligt at medlemmerne og Faxe Kommunes borgere får alle oplysninger frem, siger Svend Aage Hansen.

Og det er ikke kun de store posteringer - eller fraværet af samme - der stikker i øjnene på Svend Aage Hansen.

- Jeg har fået adgang til en del bilag, som jeg har affotograferet. Af bilagene kan jeg se, at den bogføring, som Jesper Ib Paulsen har forestået, er mildest talt mangelfuld og ikke overholder reglerne for god regnskabsførelse. Den daværende bestyrelse havde alene ansvaret for bilagskontrol, og det mener jeg ikke er udført tilstrækkeligt, siger Svend Aage Hansen.

Han henviser blandt andet til indkøb af elektronik, til indkøb af uspecificeret vin og aconto-udbetalinger.

- Jo, der påhviler et stort ansvar på direktøren, og han blev jo også fyret. Men bestyrelsen har ikke opført sig ansvarligt. Jeg klandrer altså bestyrelsen for det rod, Jesper Ib Paulsen fik lov at efterlade, erklærer Svend Aage Hansen.

- Det kan være, bestyrelsen er blevet overrasket over, hvor stort et arbejde, sådan en bestyrelsespost er. Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at jeg ikke er imponeret. Heller ikke over den nye bestyrelses indsats, siger Svend Aage Hansen.

Net-artiklen her er en lettere forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge fredag 9. februar og i Sjællandske Næstved lørdag 10. februar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk