22. november 2017
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkelig fotosafari i Faxe Ladeplads Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkelig fotosafari i Faxe Ladeplads Havn
Faxe - 28. juli 2017 kl. 12:30
Af Morten Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både kan være rigtig flotte, og på havnen i Monte Carlo er der nok ikke mange, der ville tænke nærmere over turister, der fotograferede de dyre lystyachter. Men på havnen i Faxe Ladeplads mente havnefogden alligevel, at der var noget mistænkeligt over de to mænd med udenlandsk udseende, der torsdag formiddag gik og fotograferede bådene.

Ifølge politiet tog de to mænd nemlig kun billeder af de både, der havde påhængsmotorer, og det fik havnefogden til at ringe til politiet.

Inden betjentene nåede frem forsvandt de to mænd ind i en Fiat Scudo minivan, men ifølge politiet, kan der være noget om mistanken til de to mænd.

- Der har været nogle sager i Præstø med stjålne påhængsmotorer, og for ikke ret lang tid siden havde vi en sag med en mand, der fandt sin egen stjålne påhængsmotor til salg på Den Blå Avis, så vi opfordrer til, at man er opmærksom på mistænkelig interesse for både med motorer, siger politikommissær hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, John Andersen.

Havnefogden har efterfølgende delt løbesedler ud til bådejerne i havnen, hvor han opfordrer folk til at holde et ekstra vågent øje med deres motorbåde.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk