30. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord om Anders Gründahl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord om Anders Gründahl
Opdateret 21. juni 2021 kl. 15:57
Faxe - 21. juni 2021 kl. 09:34
Af Jens Hvidemose, Haslev FC

Det er med stor sorg, at jeg modtog beskeden om Anders Gründahls død lørdag d 19. Juni.

Vi har mistet en god ven i alt for tidlig en alder, Anders blev 58 år. Mine tanker går i særdeleshed til hans kone Sanne, hans to børn Rasmus og Thomas, samt hans søskende Søren og Kirsten.

Og vi er mange der vil savne ham i Haslev FC, som var en stor del af Anders' dagligdag hele hans liv. Først som spiller, der efter som træner. Og i de senere år som en del af bestyrelsen i Haslev FC, hvor hans ansvarsområde var drift af kiosk. Ligesom han var med til at arrangere begivenheder i klubben, senest et storskærmsarrangement og sankthansaften. Anders var altid klar i mælet og havde sine holdninger, og han var klar til at finde gode løsninger til gavn for Haslev FC. Og så det for meste med et smil på læben og et godt grin. Tredie halvleg var aldrig kedelig i Anders selskab.

Der ud over havde Anders en stor vennekreds, som betød meget for ham. Han var en utrolig god ven, som altid stod klar til at hjælpe.

På det personlige plan var Anders en ven for livet, idet jeg har kendt Anders hele hans liv, og kommet i hans hjem. Anders var en person, der ikke ventede på at tingene skete, han var gerne forgangsmand. Jeg er i dyb chok og stor sorg, og jeg kan ikke rigtig forstå, hvad der er sket. Jeg har mistet en nær ven.

Og Haslev FC har mistet en ildsjæl, som satte klubben over personlige interesser.

Vi vil allesammen savne dig.
Ære være Anders Gründahls minde.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk