26. februar 2021
Førstepladsen gik til Birgit Levin Petersen og Margit Bjerring (i midten). På andenpladsen kom Birgit Hansen og Ebbe Vestergaard (til højre), og på tredjepladsen kom Hans Haudrup og Flemming Rasmussen (til venstre). Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Førstepladsen gik til Birgit Levin Petersen og Margit Bjerring (i midten). På andenpladsen kom Birgit Hansen og Ebbe Vestergaard (til højre), og på tredjepladsen kom Hans Haudrup og Flemming Rasmussen (til venstre). Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mesterskab i petanque hos Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mesterskab i petanque hos Ældre Sagen
Faxe - 06. august 2020 kl. 10:14
Af Morten Chas Overgaard

Humøret var højt, og det samme var niveauet, da Ældre Sagens lokale petanque-hold i Haslev tirsdag formiddag afviklede deres årlige klubmesterskab.

Petanque kan spilles under de fleste forhold, men når der nu skal dystes, så gør det jo ikke noget, hvis den danske sommer viser sig fra sin pænere side.

Derfor var det også nogle glade kombattanter, der stod klar, da Ældre Sagens lokale petanque-hold i Haslev afviklede deres årlige klubmesterskab tirsdag formiddag.

Turneringen fandt sted på banerne ved Sofiendalskolen, og blev som sædvanligt afviklet under ledelse af Hans Jørgen Jepsen, der kunne byde velkommen og instruere holdene før kampstart.

Herefter kunne holdene ellers sætte i gang, og kuglerne fløj i elegante buer mod »grisen« på de forskellige baner.

Der blev kastet med stor koncentration, og fra tid til anden var det så tæt, at målebåndet måtte i brug for at afgøre, hvilke hold, der kunne trække sig sejrrigt ud af spillet.

Formiddagen gik med de indledende kampe og efter frokosten blev de tre bedste hold fundet.

Førstepladsen gik til Birgit Levin Petersen og Margit Bjerring, og på andenpladsen kom Birgit Hansen og Ebbe Vestergaard, mens Hans Haudrup og Flemming Rasmussen tog tredjepladsen.

Der var naturligvis præmier til de dygtige vindere, og resten - ja de må prøve igen næste år.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk