26. oktober 2021
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt sent onsdag to mænd i rockertilholdsstedet i Finlandsgade 27A. Foto: Thomas Olsen
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt sent onsdag to mænd i rockertilholdsstedet i Finlandsgade 27A. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massivt politiopbud ved nyt rockersted: To anholdt for voldeligt overfald på 24-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massivt politiopbud ved nyt rockersted: To anholdt for voldeligt overfald på 24-årig
Faxe - 23. september 2021 kl. 10:25
Af Nikolaj Rasch Skou

Sent onsdag aften fra klokken 22 til midnat var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi talstærkt og meget synligt til stede det nye rockertilholdssted for Satudarah MC i Finlandsgade i Haslev.

Her blev to mænd anholdt, som har været efterlyst i forbindelse med en alvorlig voldsepisode i mandags i Nykøbing Falster, hvor en 24-årig mand fra Nykøbing blev overfaldet og udsat for adskillige slag og spark, så han pådrog sig skader mange steder på kroppen.

De to anholdte, der har tilknytning til rockergruppen, er sigtet for grov vold og trusler mod vidner, og de fremstilles senere torsdag i grundlovsforhør.

- Vi er meget tilfredse med de seneste anholdelser, der med al tydelighed viser, at man ikke bare kan skjule sig for politiet i et rockerklubhus, når man som i tilfældet her er efterlyst til en grov voldssag. Det ser vi med stor alvor på, og en gerningsmand kan ikke finde et helleområde, siger politiinspektør Kim Kliver.

Da det fortsat ikke kan udelukkes, at der er medgerningsmænd på fri fod, vil der blive anmodet om, at grundlovsforhøret holdes for lukkede døre.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk