14. august 2020
Ligegyldigt om man kan lide heste, havkajakker eller bare en tur på stranden, så er der masser af aktiviteter for børn og unge i Faxe Kommune denne sommer. Foto: Ung Faxe
gallery icon

Se billedserie

Ligegyldigt om man kan lide heste, havkajakker eller bare en tur på stranden, så er der masser af aktiviteter for børn og unge i Faxe Kommune denne sommer. Foto: Ung Faxe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af aktiviteter for børn hele sommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af aktiviteter for børn hele sommeren
Faxe - 09. juli 2020 kl. 09:52
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

sommeren kan børn og unge i Faxe Kommune deltage i gratis aktiviteter som plaster på såret efter en lang periode i coronaens tegn.

Nu er det tid til at nyde sommeren, og i Faxe Kommune kan børn og unge bruge deres sommerferie på en lang række sjove aktiviteter.

Folketinget har nemlig fordelt 200 millioner til kommunerne til at lave sommerferieaktiviteter for børn og unge mellem 6 og 17 år, og af det beløb, har Faxe Kommune har fået 1.277.000 millioner.

Derfor satte Faxe Ungdomsskole sig sammen med Foreningssekretariatet for at sprede det glade budskab, og det er der nu kommet et program med masser af aktiviteter ud af.

Her kan man blandt andet komme i escape room på Stevnsfortet, ride på islandske heste, lære om 3D modellering eller komme til børnenes dag i faldskærmsklubben.

Der er også mere gængse aktiviteter som håndbold camp, naturbingo og havkajak, så der er med granti noget, der frister de fleste, og der er ingen undskyldning for at tilbringe sommeren på en liggestol i haven eller på teenageværelset.

Mange af aktiviteterne kræver tilmelding, men det koster ikke noget at være med, da de sjove tiltag er betalt af puljen fra staten.

Man kan læse meget mere og tilmelde sig de forskellig aktiviteter på www.ungfaxe.dk/ under sommeraktiviteter.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk