22. november 2017
Foto: Carl Jørgen Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Carl Jørgen Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marken var fyldt med storke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marken var fyldt med storke
Faxe - 15. august 2017 kl. 10:57
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Carl Jørgen Nielsen - tidligere menighedsrådsformand, byrådspolitiker og ikke mindst organist i Haslev Kirke - er aktiv amatørfotograf. I en grad, så han har tele-objektiver, der kan gøre de fleste misundelige.

- Vi var egentlig på vej i skoven for at se om vi kunne finde nogle dådyr at fotografere. Der er mange af dem ved Gisselfeld nu, fortæller Carl Jørgen Nielsen.

- Men da vi kommer fra Bråby-siden op på toppen af bakken, så ser vi pludselig en masse storke inde på marken til venstre. Jeg får sat bilen ind til siden og kan ligesom i læ af nogle træer komme ret tæt på storkene. Jeg tror, de var trætte, for de flyttede sig ikke, selvom de så mig, tilføjer Carl Jørgen Nielsen.

På vejen retur til Haslev ser Carl Jørgen Nielsens hustru at taget på Peder Oxe-laden også er fyldt med storke.

- Jeg har aldrig set så mange storke før - og da slet ikke så tæt på. Jeg har hørt om de storke, der blev set på Orø forleden, de var vist fra et svensk opdræt; måske er storkene her også derfra, det var i hvert fald et imponerende syn, siger Carl Jørgen Nielsen.

Artiklen her bringes også i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge tirsdag 15. august og i Sjællandske Næstved onsdag 16. august.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk