29. oktober 2020
Mads Andersen blev torsdag aften genvalgt som konservativ folketingskandidat i Faxekredsen.
Mads Andersen blev torsdag aften genvalgt som konservativ folketingskandidat i Faxekredsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mads Andersen (K) er genvalgt af Faxekredsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Andersen (K) er genvalgt af Faxekredsen
Opdateret 25. september 2020 kl. 12:34
Faxe - 25. september 2020 kl. 12:32
Af Nikolaj Rasch Skou

Mads Andersen blev torsdag aften genvalgt som Konservativ folketingskandidat.

Ved Folketingsvalget grundlovsdag 2019, var dengang 30-årige Mads Andersen folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Faxekredsen, og han var blot 327 personlige stemmer fra at blive valgt ind ved sit første folketingsvalg.

Han sprængte forventningerne og blev nummer ni ud af alle konservative i Danmark med 3.158 stemmer.

Han er derfor partiets førstesuppleant i Storkreds Sjælland.

Mads Andersen repræsenterede dengang både Køgekredsen (der også dækker Lejre), Faxeskredsen (der også dækker Stevns) og Næstvedkredsen, men da det siden i partiet er besluttet, at man maksimalt må stille op i to kredse, er Mads Andersen efterfølgende blevet genvalgt som kandidat i Køgekredsen.

Og torsdag aften var Faxe og Stevns' konservative samlet, for at vælge deres folketingskandidat frem mod næste valg.

Med behørig afstand og under 50 deltagende blev mødet gennemført, og efter Mads Andersens indlæg blev han klappet på plads som kredsens kandidat til Folketinget endnu engang.

- Faxe og Stevns var de første steder for snart 20 år siden, jeg førte valgkamp. Da stemmerne var talt op sidste år, havde jeg fået det bedste valg på Stevns i 25 år. Valget mellem Faxekredsen og Næstvedkredsen virkede umiddelbart som en svær beslutning, og så alligevel ikke, da det er her, jeg kommer fra, sagde Mads Andersen på valgmødet.

Senest i 2023

Næste Folketingsvalg kommer senest i sommeren 2023, og Mads Andersen har derfor god tid til at blive klar igen, medmindre der sker ting og sager på Christiansborg. Altinget har netop foretaget en analyse, hvor de peger på Mads Andersen, som en af dem som kan snuppe et mandat fra de allerede valgte konservative folketingsmedlemmer.

- Jeg er stadigvæk socialkonservativ, og jeg skal ud og kæmpe for, at de stærkeste må klare mere selv, så vi kan hjælpe de svageste. Jeg skal kæmpe for vores dejlige Sjælland, og for at det stadig skal være muligt at komme rundt både med offentlig transport og i bil. Og sidst, men absolut ikke mindst, så vil jeg sætte fokus på vores sundhedssystem. Jeg vil have ét samlet system, så borgere i for eksempel kræftforløb ikke skal føle, at de bliver kastet rundt mellem sygehusene, siger Mads Andersen, der på 11. år er medlem af Køge Byråd, og han arbejder til daglig som selvstændig konsulent.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk