6. april 2020
I mange herrens år drev Barbara og Christian Povelsen café og selskabslokaler på Hjortholm. Nu overtager Jeppe Graa og åbner igen café på den centrale adresse i Faxe Ladeplads. 		Arkivfoto: Elsebeth Nilson
I mange herrens år drev Barbara og Christian Povelsen café og selskabslokaler på Hjortholm. Nu overtager Jeppe Graa og åbner igen café på den centrale adresse i Faxe Ladeplads. Arkivfoto: Elsebeth Nilson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mad Synergi åbner strandvejscafé i Faxe Ladeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mad Synergi åbner strandvejscafé i Faxe Ladeplads
Opdateret 12. februar 2020 kl. 11:54
Faxe - 12. februar 2020 kl. 09:56
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man kører op ad Strandvejen i Faxe Ladeplads på en varm sommerdag, så er man ikke i tvivl om, at det her er Danmark, når det er bedst.

Nogle vil dog sige, at der var flottere og bedre i gamle dage, men man skal passe på, hvad man kritiserer - specielt når kok og iværksætter Jeppe Graa er i nærheden.

- Jeg sidder i Destination SydkystDanmarks advisory board, hvor vi i øjeblikket arbejder med projektet »Klint til klint«, og der vibrerer en lidt negativ omtale af Faxe Ladeplads, som jeg virkelig ikke synes området gør sig fortjent til. Det kan være fordi, der er stort potentiale i Faxe Ladeplads, som man ikke mener bliver indløst, men det kan vi heldigvis relativt nemt bidrage til at lave om på, siger Jeppe Graa, der ejer og driver Mad Synergi i Roholte.

Mere liv til byen

Mad Synergi åbner nu »Café Hjortholm« ved sydstranden i Faxe Ladeplads, og det er en perfekt placering til en uformel café, der kan bruges af både besøgende og folk fra byen.

- Det er meningen, at der bliver en relativt afslappet atmosfære med fokus på kvalitet, hvor man kan sidde med sin bærbare og nyde en kop kaffe, eller hvor man kan komme med venner og familie. Michael Thimgaard er i gang med at renovere lokalerne, så det bliver en super flot café og indgang til Faxe Ladeplads, fortæller Jeppe Graa, der simpelthen ikke kan sidde stille.

Sidste år overtog Mad Synergi nemlig forpagtningen af Den Sorte Diamant i Det Kgl. Bibliotek i København, og nu er turen altså kommet til Faxe Ladeplads.

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved og Dagbladet Køge og Ringsted onsdag den 11. februar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læse-adgang til alle betalte dele af sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk