18. oktober 2019
SJEB ved Allan og Martin Mayland Olsen har sponseret en tøjpakke til Jonas Bøgelund Andersen, der lige nu deltager ved EM i compak sporting. Foto: Lars Bøgelund
SJEB ved Allan og Martin Mayland Olsen har sponseret en tøjpakke til Jonas Bøgelund Andersen, der lige nu deltager ved EM i compak sporting. Foto: Lars Bøgelund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal lærling skyder EM i Grækenland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal lærling skyder EM i Grækenland
Faxe - 12. juni 2019 kl. 15:22
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

17-årige Jonas Bøgelund Andersen fra Dalby har skudt sig til en EM-plads på det danske juniorlandshold i disciplinen compak sporting, der er en hastigt voksende disciplin inden for flugtskydning af lerduer.

Jonas Bøgelund har skudt compak sporting i tre år, og han er til daglig i lære hos H.E. Jørgensen MAN lastbiler i Dalby, der har givet ham fuld opbakning til sporten.

Han har således fået fri til at træne og deltage i de diverse skydninger i Danmark og Europa.

- Jonas har udviklet sig helt enormt det seneste år. Han har virkelig fået selvtillid som skytte. Han har selvfølgelig fuld opbakning fra sin familie, og han har været heldig, at nogle lokale firmaer bakket ham op med sponsorater. Han har fået sponsoreret et nyt Browning Pro Sport jagtgevær. Og Sjællands Erhvervsbeklædning, SJEB, ved Allan og Martin Mayland Olsen har sponseret en tøjpakke, så Jonas er klædt på til alle konkurrencer og vejrforhold, fortæller hans far Lars Bøgelund.

Jonas Bøgelund har trænet i Køge-Herfølge Jagtforening, og han stiller nu op for Københavns Flugtskytte Klub.

EM foregår i Grækenland fra 13. til 16. juni, hvor Jonas Bøgelund skal skyde lerduer fra fem forskellige placeringer. Duerne kan komme fra op til otte forskellige retninger med varierende fart, og der skydes 25 lerduer i hver runde.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk