14. december 2017
Omstrejfende kamphund gik til angreb på betjents ben, da han skulle overtage den fra en forbipasserende, der havde indfanget den. Billedet her er et modelfoto - ikke af den pågældende hund. Foto: Peter Andersen.
Omstrejfende kamphund gik til angreb på betjents ben, da han skulle overtage den fra en forbipasserende, der havde indfanget den. Billedet her er et modelfoto - ikke af den pågældende hund. Foto: Peter Andersen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løs kamphund angreb betjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løs kamphund angreb betjent
Faxe - 22. september 2017 kl. 11:57
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 55-årig mand fra Faxe kom torsdag morgen ved 9-tiden kørende på Gisselfeldvej i Vester Egede og fik øje på en omstrejfende hund. Manden fik indfanget hund og får prajet en politibil der er på patrulje.

- Patruljen konstaterer, at der er tale om en ulovlig hunderace, man har umiddelbart skønnet den til at være en Amerikansk Staffordshire Terrier, det er i hvert fald en kamphund-lignende race. Grunden til, at der er tale om en ulovlig kampund, bliver da også synliggjort, da hunden, fuldstændig umotiveret, går til angreb på den ene betjents ben. Det var vist mere end heldigt, at manden, der indfangede hunden, ikke også blev angrebet, siger Mads Justesen, politikommissær ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til sn.dk.

Han oplyser, at politimanden, der blev angrebet, kan se frem til et par nye bukser. Han fik desuden en stivkrampe og et stort plaster på såret.

- Det var et ret dybt sår. Han blev ikke syet, men har fået et stort plaster på, som kan holde sammen på kødet, og ellers har betjenten det godt, siger politikommissæren til sn.dk.

Hunden blev efterfølgende afleveret på en hundepension, hvor man nu afventer at finde ud af, om den har en chip, så man kan finde frem til dens ejer.

- Vi forsøger selvfølgelig at finde ejeren, men der er nok kun én vej for hunden. Udgangspunktet i sager, hvor hunde bider, er, at de bliver aflivet, siger Mads Justesen til sn.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk