22. oktober 2021
Lettelse og store smil, og en lille smule vemod i både stemmen og øjnene beskriver nok meget godt Ivan Lillengs afsked med byrådet. Heldigvis havde han sin trofaste støtte og hustru, Trine Lilleng, med ved sin side. Foto: Kathrine Harvey
Lettelse og store smil, og en lille smule vemod i både stemmen og øjnene beskriver nok meget godt Ivan Lillengs afsked med byrådet. Heldigvis havde han sin trofaste støtte og hustru, Trine Lilleng, med ved sin side. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lilleng'erne tog afsked med byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lilleng'erne tog afsked med byrådet
Faxe - 23. august 2019 kl. 13:08
Af Kathrine Harvey

Ivan Lilleng (K) sagde formelt farvel til sine kollegaer i Faxe Byråd efter 18 år som byrådspolitiker.

En nedtonet afskedsceremoni for »lukkede døre« i byrådssalen dannede rammen om Ivan Lillengs sidste optræden som lokalplolitiker i byrådet i Faxe Kommune.

- Ivan har ønsket at udtræde af byrådet på grund af arbejdsrelaterede forhold, fortalte borgmester Ole Vive (V) på byrådsmødet, hvor den oficielle udtrædelse blev godkendt.

- Vi har haft en lille ceremoni, og jeg har fået gaver - de ville nok være helt sikre på, at jeg ikke kommer igen, griner Ivan Lilleng, da avisen fanger ham efter ceremonien.

Han skal dog også nok få fyldt sin tid ud, mener han.

- Nu er jeg nede på noget der minder om ét fuldtidsjob, og jeg sagde nej, da de ringede fra en bestyrelse for at få mig med så sent som i dag. Jeg mangler altså ikke noget at lave, selv om jeg ikke skal lave byrådsarbejde mere, konstaterer han.

Hans hustru, Trine, er også med til ceremonien.

- Byrådet har også fyldt meget i mit liv, og jeg ved at Ivan kommer til at savne drøftelserne med sine politiske kollegaer, men alle sagerne, som fylder - også derhjemme - dém kommer vi vist ikke til at savne, nogen af os, siger Trine Lilleng til avisens udsendt, inden parret forlader byrådssalen.

Formelt er Ivan Lilleng nu fritaget for sit byrådsarbejde, og hans stedfortræder, Michael Christensen blev valgt til at overtage hans plads i byrådet.

Konservatives Anders Peter Guldhammer, der ikke blev valgt til Europarlamentet, bliver nu 1. stedfortræder for Michael Christensen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk