24. januar 2021
Heidi og Pia Johannesen er indehavere af Krea Deluxe, der blev kåret til Årets Virksomhed 2020. Foto: Torkild Svane Kraft
gallery icon

Se billedserie

Heidi og Pia Johannesen er indehavere af Krea Deluxe, der blev kåret til Årets Virksomhed 2020. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
Faxe - 27. november 2020 kl. 19:01
Af Torkild Svane Kraft

Der vankede hæder til Feddet, SBN Biler og Krea Deluxe ved Business Faxes prisuddelinger.

Masser af festklædte mennesker og en lækker gallamiddag. Sådan var det tidligere, når Business Faxe uddelte tre fornemme priser - Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris. Men sådan var det ikke i år.

- Vi har jo i år forfinet afviklingen, så vi både livestreamer og optager den festlige begivenhed. Netop i år har det så også vist sig nødvendig grundet corona, der har ændret omstændighederne, men jeg håber, at både I i salen og alle jer der følger livestreaminingen er med på, at vi skal hylde dem, der har gjort det specielt godt i år, sagde direktøren for Business Faxe, Tomas Legarth, da han bød velkommen til prisoverrækkelsen på Rønnede Kro.

Han sagde også, at det er de fineste priser man uddeler, for det er erhvervslivet selv, der har nomineret kandidaterne til de tre priser, og en jury har så udvalgt vinderne.

Juryen består af direktør Claus Andersen fra Sparekassen Sjælland Fyn, statsautoriseret revisor Dorte Grøndal fra Beierholm, Gregers Mønter på vegne af TurismeForum og Thomas Legarth.

Årets Virksomhed

Krea Deluxe løb med titlen Årets Virksomhed. På kun fem år har Pia og Heidi Johannesen formået at skabe et bæredygtigt luksusbrand med forhandlere i hele verden og stort potentiale.

Lige fra starten har Krea Deluxe været dedikeret og fokuseret på mulighederne med garn af høj kvalitet - både hvad angår materialer og design. Med deres gennemførte produkter og design har de fra starten markeret sig på garnmarkedet. De rammer præcist ind i tidens trend og kundebehov med et veludviklet og markedstilpasset sortiment af garnprodukter.

Selvom Krea Deluxe har store planer om at udvide, så bliver de i Haslev. Krea Deluxe tager også et socialt ansvar og rummer i dag medarbejdere, der på papiret ikke altid passer til de traditionelle forventninger til en ansat.

Årets Iværksætter

SBN Biler, med Sebastian B. Nielsen som indehaver, blev kåret som Årets Iværksætter. En virksomhed der er kommet rigtigt godt fra start.

På under et år har de vækstet og haft succes på bundlinjen. Sebastian B. Nielsen er den lokale unge ildsjæl bag virksomheden.

- Han er innovativ og med ham ved styrepinden, har virksomheden potentiale. Hos SBN Biler kommer kundens ønsker og behov altid i første række, og man stiler efter, at alle kunder altid skal forlade butikken med et smil på læben, sagde Thomas Legarth ved prisoverrækkelsen.

Sebastian tager også socialt ansvar. SBN Biler støtter blandt andet lokale initiativer og i samarbejde med Frøsigs Autoværksted gøres der en stor dyd af at give folk, som har haft modgang i livet, en ny chance. De har også et godt samarbejde med Faxe Kommune om, at hjælpe unge mennesker ud på en ny og bedre vej.

Årets Turismepris

Feddet Strand Resort løb med Årets Turismepris.

Feddet har med deres professionalisme gennem mange år løbende udviklet og udvidet sit tilbud til både overnattende turister og daggæster på Feddet Strand.

- Feddet Strand Resort har for alvor sat Faxe på landkortet ved konstante investeringer i forbedringer og nye tiltag, der har en fantastisk positiv afledt effekt på hele lokalområdet, som har stor glæde af turisternes mange besøg og dagsture til andre attraktioner, aktiviteter og tilbud, lød det i begrundelsen for tildeling af prisen.

- På halvøen Feddet møder man en enestående kombination af unik naturluksuriøse rammer og attraktive aktiviteter for hele familien. Ikke så sært, at Feddet Strand Resort på landsplan er en af de aktører med allerflest årlige turistovernatninger. Feddet Strand Resort bidrager i høj grad til lokal vækst og udvikling, sagde Thomas Legarth.

De nominerede

Udover prismodtagerne var brolæggervirksomheden Würth A/S og Ren Trafik nomineret til prisen som Årets Virksomhed.

Veras Verden på Hesede Hovedgård og Tumlenærvær i Karise var nomineret som Årets Iværksætter mens Destination Gisselfeld og Faxe Kommune, med kystprojekt, var nomineret til Årets Turismepris.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk