29. september 2021
Der bliver 36 boliger i Viften, hvor de sidste beboere flytter ind i december 2021. Modeltegning: Friis Andersen Arkitekter
gallery icon

Se billedserie

Der bliver 36 boliger i Viften, hvor de sidste beboere flytter ind i december 2021. Modeltegning: Friis Andersen Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til åbent hus i Viften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til åbent hus i Viften
Faxe - 09. september 2021 kl. 11:57
Af Nikolaj Rasch Skou

Alle boliger i anden etape af Viften er allerede udlejet. Der er åbent hus for alle på fredag.

Lige siden første spadestik har interessen været stor for de almene boliger i byggeriet Viften. Fredag den 17. september fra klokken 13 til 15 er der åbent hus i Viftens etape 2 på Arne Jacobsens Vej i Haslev, hvor interesserede kan se byggeriet både inde og udefra, inden beboerne flytter ind til december.

- Det er fantastisk, at vi snart er helt i mål med Viften efter flere års byggeri. De sidste 36 boliger i Viften, etape 2 står klar til december, men allerede nu vil vi gerne invitere til åbent hus for at give interesserede en fornemmelse af byggeriet, siger Irene Jensen, der er formand for boligselskabet FlexBo Sjælland, der sammen med Boligkontoret Danmark opfører de nye almene boliger.

- Samtlige boliger i Viften, etape 2 allerede nu er udlejet. Det vidner dels om, at vi har bygget attraktive boliger i et attraktivt område, dels at den almene boform er populær, siger Irene Jensen.

En af de beboere, der flytter ind i december er Angelika Hedegaard. Hun har boet det meste af sit liv i Haslev, og i mange år hos en privat udlejer.

- Nu skal jeg bo alment, og det glæder jeg mig virkelig til at prøve. Jeg ser frem til at stifte bekendtskab med beboerdemokratiet, og jeg vil helt sikkert engagere mig i det fællesskab, der også er tilknyttet det almene, siger Angelika Hedegaard, der var til informationsmøde om Viften i juni måned, hvor hun blev meget begejstret.

- Viften ligger super godt, lidt væk fra byen men stadig med masser af muligheder for at købe ind, og det hele er bundet sammen af hyggelige stisystemer. Selve boligerne har en god rumfordeling og er opført i lækre materialer, siger Angelika Hedegaard.

Viften etape 2 består af i alt 36 rækkehuse. 10 fireværelses lejligheder på 112 kvadratmeter i to plan, 16 treværelsers på 101 kvadratmeter i et plan og 10 toværelsers 83 kvadratmeter i et plan. De nye boliger står klar til december, hvor der også er indflytning.

Friis Andersen Arkitekter i Nykøbing Falster har tegnet både første og anden etape af Viften, som er bygget af JFP murer og tømrer fra Herning.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk