25. november 2017
Jonas Kristinsson kan ikke længere se sig selv i Venstre i Faxes politiske projekt. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Jonas Kristinsson kan ikke længere se sig selv i Venstre i Faxes politiske projekt. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jonas Kristinsson trækker sig som kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Kristinsson trækker sig som kandidat
Opdateret 10. september 2017 kl. 21:08
Faxe - 10. september 2017 kl. 21:01
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jonas Kristinsson vil ikke være at finde på stemmesedlen, når der er kommunalvalg til november. Det har været en svær beslutning, men den udvikling, som Venstre i Faxe har været igennem, kan Jonas Kristinsson ikke længere nikke genkendende til.

- Når man bruger så meget tid på politik, som jeg har gjort, så skal det være noget, man glæder sig til, men jeg kan ikke længere se mig selv i projektet, siger han.

Med »projektet« mener udvalgsformanden den kurs, som den lokale partitop har lagt forud for efterårets kommunalvalg, hvor man blandt andet har fået en ny spidskandidat.

- For mig at se, er projektet lige nu, at Venstre skal have borgmesterposten, men det kan ikke stå alene. Venstre er et stort parti, og vi er ikke altid enige om alt, men hvis man vil skabe sammenhold og tillid i et parti, er det også vigtigt, at man fra ledelsen og formandskabets side lytter til dem, man er uenige med, siger Jonas Kristinsson.

Jonas Kristinsson har meddelt Venstre, at han ikke længere er til rådighed som kandidat til byrådet, og det har ledelsen nu taget til efterretning.

- Det er Jonas egen beslutning, og det har jeg egentligt ikke så meget at sige til. Heldigvis har Steen Gunnarson meddelt, at han gerne vil stille op til regionsrådsvalget, og nu arbejder vi hårdt på at finde en kandidat fra Faxe, der vil stille op til byrådet, siger formand for Venstres bestyrelse i Faxe, Malene Snedgaard, der allerede har et par kandidater i kikkerten.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel i avisen, og du kan læse hele udvalgsformandens begrundelse i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved Mandag den 11. september.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk