5. august 2020
Dinosaureksperten Jesper Milàn fortæller 23. januar om sine mange spændende ekspeditioner og opdagelser ude i verden. Her ses han i Utah med temmelig stor lårbensknogle.
Dinosaureksperten Jesper Milàn fortæller 23. januar om sine mange spændende ekspeditioner og opdagelser ude i verden. Her ses han i Utah med temmelig stor lårbensknogle.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jespers utrolige viden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jespers utrolige viden
Faxe - 15. januar 2020 kl. 16:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af NIkolaj Rasch Skou
Torsdag den 23. januar klokken 19.30 til 21.30 kommer museumsinspektør Jesper Milàn fra Kalklandet til Østsjællands Museum på Rådhusvej 2 i Faxe og fortæller om sine spændende dinosaurekspeditioner i blandt andet Grønland.

Dinosaurerne er for længst uddød, men flere steder i verden finder vi fossile rester, der beviser, at de har eksisteret.

- Alle, der har set Jurassic Park filmen og tror at man kan ligge behageligt med en pensel og børste på et dinosaurskelet vil blive meget klogere. Det er hårdt fysisk arbejde at hakke sig igennem de hårde klipper i over 40 graders varme. Når området ovenikøbet er fyldt med skorpioner, klapperslanger og bidende insekter er glæden ved succes endnu større, siger Jesper Milàn, der har dedikeret sit liv til dinosaurer og i dag er en af Danmarks førende eksperter.

Jesper Milàn vil fortælle om en række ekspeditioner til Utahs ødemarker, hvor det vrimler med både dinosaur skeletter og forstenede dinosaur fodspor og hvor nogle af verdens vigtigste dinosaur fund er gjort.

Denne aften bliver du i den grad taget med ind i dinosaurernes forunderlige verden. Det er et bredt repertoire, som Jesper kan fortælle om. Meget af hans viden bliver også brugt i den dinosaurudstilling der åbner på Geomuseum Faxe til påske.

Det kan være at du selv får blod på tanden, til at finde dine egne dinosaurknogler?

Prisen for foredraget er 95 kroner med et glas vin. Køb din billet på museum@oesm.dk - husk at oplyse navn og telefonnummer.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk