17. maj 2021
Denne gang er Jeannie Thorving Hansen helt klar til valgkampen.
Denne gang er Jeannie Thorving Hansen helt klar til valgkampen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeannie er klar til at føre valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeannie er klar til at føre valgkamp
Opdateret 27. maj 2015 kl. 13:19
Faxe - 27. maj 2015 kl. 12:41
Af Nikolaj Rasch Skou

- Vi er aldrig folk nok, og har ikke en stor hær af DSU'ere klar til at rykke ud for at finde de bedste lygtepæle til valgplakaterne, så klokken bliver nok 14.30, inden vi kører ud med traileren, siger den socialdemokratiske folketingskandidat Jeannie Thorving Hansen, som bor i Købmandsgården på Søndre Jernbanevej 12 i Haslev.

- For mig handler valget om at bevare og skabe flere lokale job. Og så skal langt flere unge i gang med en uddannelse. Den negative udvikling i og omkring Faxe Kommune er desværre langt fra vendt.

- Det tror jeg også, at de andre partiers kandidater er enige med mig i. Men vi har forskellige tilgange til løsningerne, siger hun.

- Målet for mig er at blive valgt og at Socialdemokraterne får flere stemmer denne gang, siger 50-årige Jeannie Thorving Hansen, der i august 2011 pludselig måtte trække sig ud af sin første valgkamp til Folketinget på grund af dårligt hjerte.

- Det var meget alvorligt. Jeg kunne være faldet død om, fordi jeg var begyndt at træne meget i håbet om at få en bedre vejrtrækning.

- Lægerne på hjerteafdelingen ville først ikke bruge penge på at scanne en kvinde i min alder. Og den dårlige hjerteklap kunne ikke ses på et hjertediagrammer. Jeg bliver aldrig helt rask, men jeg har i mere end halvandet år kunnet gå på trapper igen, og jeg føler mig helt klar til at føre valgkamp nu, siger hun.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt udskrev valget i dag klokken 11 til afholdelse 18. juni 2015.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk