24. marts 2019
Anne Lee Christensen (tv) og Bettina Andersen er det nye forpagterpar i Restaurant Skovfogedstedet, der genåbner på  fredag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Anne Lee Christensen (tv) og Bettina Andersen er det nye forpagterpar i Restaurant Skovfogedstedet, der genåbner på fredag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Italiensk mad i Skovfogedstedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Italiensk mad i Skovfogedstedet
Faxe - 06. oktober 2018 kl. 11:21
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anne Lee Christensen og Bettina Andersen genåbner Restaurant Skovfogedstedet på fredag klokken 18 med traditionel italiensk mad og vin.

- Vi blev overvældede, da vi så de her billeder. For vi ville gerne væk fra byen, til et sted, hvor vi fik omgivelserne med, siger 39-årige Anne Lee Christensen.

- Vi besluttede os indenfor et døgn, fortæller 32-årige Bettina Andersen, der indtil udgangen af 2016 drev den italienske restaurant Aperitivo på Halmtorvet i København, hvor hun var kokken med fem ansatte.

Hun forelskede sig i det italienske madkoncept, aperitivo, da hun boede og arbejde fem år i Firenze, og så lærte hun sig at lave maden.

I Skovfogedstedet vil der fra klokken 18 til 23 blive sat hjemmebagt foccaciabrød, fem kolde og to varme retter frem på baren. Bagefter kommer der en dessert og prisen er 175 kroner pr. person. Hertil kan man fx købe god italisk vin.

I dagtimerne vil man fra klokken 12 til 16 kunne nyde forskellige frokostretter, kaffe og hjemmebagt kage.

Alle der bestiller bord i den første uge får serveret en gratis velkomstdrink - en italiensk Prosecco - i det rustikt og hyggeligt indrettede trattoria med den enestående udsigt.

Reservation kan ske på e-mailen booking@skovfogedstedet.dk eller telefon 56 71 02 27.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk