12. maj 2021
Anders Peter Guldhammer er eneste lokale kandidat til Europaparlamentet. Han fik assistance til at sætte valgplakater op i Haslev lørdag. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Anders Peter Guldhammer er eneste lokale kandidat til Europaparlamentet. Han fik assistance til at sætte valgplakater op i Haslev lørdag. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I pælene for en plads i Bruxelles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I pælene for en plads i Bruxelles
Faxe - 05. maj 2019 kl. 14:40
Af Cecilie Hänsch

14 danskere skal vælges til Europa-parlamentet. Valget holdes søndag 26. maj - og lørdag 4. maj klokken 12 var det tilladt at hænge valgplakater op.

Partiforeninger landet over havde pakket trailere og bagagerum, og sine steder gik jagten i gang efter de mest eftertragtede lygtepæle.

I Haslev foregik kampene dog ganske afdæmpet med strips, stiger og plast-plakater.

136 kandidater har stillet sig til rådighed til de 14 pladser. Alle kandidater stiller op i den samme, landsdækkende valgkreds; kun én af dem her fra pastoratet: Anders Peter Guldhammer fra Dalby stiller op som nummer otte på det konservative folkepartis liste.

- Jeg stiller op for at sikre vores indflydelse i EU. Bendt Bendtsen har gjort det utrolig godt, men nu har han valgt at stoppe. Vores nye spidskandidat Pernille Weiss fortjener det bedst mulige valg. Det vil jeg gerne hjælpe hende med at få, siger Anders Guldhammer.

Denne artikel er en forkortet version af historien, som du kan læse i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og i Sjællandske Næstved mandag den 6. maj. Du kan også købe adgang til avisen på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk