22. september 2019
Et spørgsmål, der blev rejst på generalforsamlingen var, om messen skulle udvides til at løbe over en hel weekend, i stedet for kun om søndagen. Foto: Thomas Olsen
Et spørgsmål, der blev rejst på generalforsamlingen var, om messen skulle udvides til at løbe over en hel weekend, i stedet for kun om søndagen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad er handelsstandsforeningens DNA?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad er handelsstandsforeningens DNA?
Faxe - 23. marts 2019 kl. 12:32
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi får et DNA i Haslev Handelsstandsforening. Vi skal sørge for, at folk kommer til Haslev og lægge deres penge i vores butikker, lød formand Channie Kjær Larsens oplæg til den frie debat blandt medlemmerne af foreningen på generalforsamlingen forleden.

- Vores DNA er, at vi holder sammen, og at vi har nogle gode aktiviteter og arrangementer, lød svaret, kort og præcist, fra et af medlemmerne.

- Vi er en forening, der skal varetage de handlendes interesser. I skal føle, at I får noget ud af at være medlem af foreningen. Vi skal i fællesskab skabe aktiviteter, der gør det sjovt at handle i Haslev, sagde Channie Kjær Larsen.

Flere medlemmer kom i forlængelse heraf med forslag til, hvordan foreningen skal tegne sig i fremtiden, og ét af de emner, der blev debatteret var rekruttering af nye medlemmer til foreningen.

- Jeg har haft virksomhed i byen i fire år. Det undrede mig, at jeg selv skulle tage initiativ til at blive medlem af foreningen. Det var lidt et tilfælde, at jeg kom til at tale med Anders (Thestrup, næstformand red.) om det en dag, hvor jeg havde købt et par bukser, der var for små. Kan vi lave en standard for kontrakt for nye virksomheder, spurgte Janus, som er nyt medlem af foreningen.

Et forlag var, at Handelsstandsforeningen fik lavet en guide til nye butikker og hermed potentielt nye medlemmer af handelsstandsforeningen, og at de fik et klistermære udleveret til at sætte i butikkens indgangsdør.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk