24. april 2019
De seneste år har Ren Trafik med Janus Vorm i spidens haft lokaler på Lysholm Allé. Han håber, køreskolen med de mange elever kan være med til at sætte liv i den sydlige ende af Jernbanegade - lige overfor Mesterbageren - Byens Fedeste Bager. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

De seneste år har Ren Trafik med Janus Vorm i spidens haft lokaler på Lysholm Allé. Han håber, køreskolen med de mange elever kan være med til at sætte liv i den sydlige ende af Jernbanegade - lige overfor Mesterbageren - Byens Fedeste Bager. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her skal terpes fletteregler og vigepligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her skal terpes fletteregler og vigepligt
Faxe - 08. januar 2019 kl. 15:16
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er altså lidt i tvivl. Må jeg godt sige, at jeg er stolt, må jeg godt fortælle, at jeg er den yngste kørelærer, der kan tilbyde undervisning i alle kørekort-kategorier og må undervise kørelærer-elever, eller er det for meget?

Janus Vorm er i gang med at vise rundt i Jernbanegade 57 i Haslev.

Han fik nøglerne til bygningen 1. januar og er nu ved at vænne sig til tanken om, at det virkelig er rigtigt. At hele huset er hans, komplet med erhvervs-del i stueplan, bolig ovenpå og garage-anlæg i gården.

- Nu prøver jeg at tage det roligt, og bare fokusere på at komme ordentligt i gang med renoveringen. For ja, der skal renoveres en del, inden jeg kan flytte køreskolen her ind, tilføjer han.

Det er knap fire år siden han åbnede køreskolen Ren Trafik. Først på Houmannsvej, siden på Lysholm Allé. I efteråret blev Ren Trafik kåret til Årets Iværksætter af Business Faxe.

- Jeg havde ikke troet, det ville gå så hurtigt, men lokalerne på Lysholm Allé er alt for små. Eleverne er nødt til at stå udenfor og vente, fordi der simpelthen ikke er plads nok inde i huset, siger Janus Vorm.

Renovering af de store bygning i Jernbanegade eller ej. Køreskole-eleverne er også de kommende måneder hjerteligt velkomne hos Ren Trafik.

- De unge kender mig heldigvis. Og som altid, så indstiller jeg først en elev til køreprøve, når jeg over overbevist om at eleven er klar, konstaterer han.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved tirsdag 8. januar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læse-adgang i e-aviserne og arkivet og i det betalte univers på sn.dk Plus.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk