26. februar 2021
Bagermester Michael Nielsen (tv) får en butik i butikken hos uddeler Claus Christensen, Superbrugsen i Dalby. Fotografen overtalte Michael og Claus til at tage mundbindet af i de tre sekunder det tog at tage billedet. Foto: Torkild Svane Kraft
Bagermester Michael Nielsen (tv) får en butik i butikken hos uddeler Claus Christensen, Superbrugsen i Dalby. Fotografen overtalte Michael og Claus til at tage mundbindet af i de tre sekunder det tog at tage billedet. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner Karise Bageri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner Karise Bageri
Opdateret 17. februar 2021 kl. 15:05
Faxe - 17. februar 2021 kl. 11:30
Af Torkild Svane Kraft

Den 1. juni åbner der en butik i butikken i SuperBrugsen i Dalby. Det er Karise Bageri der rykker ind med en rigtig bagerforretning - men allerede fra 1. marts kan man købe brød fra Karisebageren i Superbrugsen.

Her i den nærmeste fremtid skal uddeler Claus Christensen og bagermester Michael Nielsen, sammen med håndværkere, aftale nærmere om hvordan den nye bagerforretning skal se ud, men én ting ligger dog fast - den kommer til at ligge lige indenfor indgangen til venstre.

Det bliver med andre ord Michael Nielsen der driver bagerforretningen, og dermed også ham der ansætter og aflønner det fornødne personale. Han fortæller at der skal ansættes to faste medarbejdere på nærmest fuld tid, og dertil seks ungarbejdere.

Ud over de mange ansættelser i Dalby, skal der ansættes tre nye bagere i produktionen i Karise, fortæller Michael Nielsen.

Claus Christensen glæder sig at at Karise Bageri flytter ind med en butik i butikken. Selv om Superbrugsen i Dalby, i tilfredshedsundersøgelser, har ligget helt i top i mange år, har en del kunder efterlyst en rigtig bager.

- Og det kommer altså nu, og det viser at vi tager kundetilfredshedsundersøgelserne meget alvorligt. Vi vil have tilfredse kunder, siger Claus Christensen.

Bagerforretningen vil have åbent stort set alle dage året rundt, også dage hvor resten af brugsen er lukket. Eneste lukkedage i bagerforretningen er 25. og 26. december samt 1. januar - og til at begynde med er åbningstiden fra kl. 8 til 17 på hverdage og 8 til 15 i weekends.

Kvalitet i højsædet

Karise Bageri har produktion midt i Karise, og butikker i Superbrugsen i Karise og i Store Heddinge - og egentlig havde Michael Nielsen ingen planer om at etablere en butik mere, men samtaler med uddeler Claus Christensen fik ham på andre tanker.

- Vi fandt en god løsning, siger Michael Nielsen, der tilføjer at årsagen til, at han ikke ønsker at Karise Bageri skal være meget større, er hensynet til kvaliteten.

Bliver man ved med at vokse bliver der tale om et industribageri, og ikke et rigtigt bageri hvor man har tid til at kæle for detaljen, og dermed sikre kunden et ordentligt produkt - og det er netop det Michael Nielsen vil levere. Hver gang. Uanset om det drejer sig om brød eller kager.

Og levere ordentligt brød og gode kager, er netop hvad Karise Bageri er kendt for - og vundet priser med. Flere gange er bageriet strøget til tops ved Danmarksmesterskaber i brød.

Desuden blev Karise Bageri i 2019 kåret som ,,Årets Virksomhed" af Business Faxe, og her lød noget af begrundelsen sådan:

,,Karise Bageri skaber både arbejdspladser og tager et socialt ansvar. Branchen til trods har Karise Bageri både positiv vækst i omsætning og resultat."

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk