18. juni 2019
Festdagene vender tilbage igen i år, 14. og 15. juni, med et program spækket med musik i alle genre. Foto: Jens Wollesen
Festdagene vender tilbage igen i år, 14. og 15. juni, med et program spækket med musik i alle genre. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev Festdage uddeler 110.000 kroner til foreninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev Festdage uddeler 110.000 kroner til foreninger
Faxe - 08. februar 2019 kl. 15:16
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev Festdage nu klar til at uddele over 110.000 kroner til lokale initiativer til gavn for børn og unge og til understøttelse af kultur og idræt.

- Vi er pavestolte over, at vi på den her måde kan være med at støtte, og forhåbentlig udvikle, det lokale engagement i forskellige retninger. 110.000 kroner er en pæn sjat penge, og vi håber, at vi modtager en bred vifte af ansøgninger til midlerne, skriver bestyrelsen i Foreningen Haslev Festdage i en pressemeddelelse.

Det er desuden vigtigt for bestyrelsen, at der er en bred mangfoldighed i de initiativer, der støttes, og der skal gerne gives støtte til flere forskellige formål i samme støtteår.

Ansøgninger skal sendes til info@haslevfestdage.dk.

Fristen er 15. marts, og senest 1. maj træffer bestyrelsen beslutning om, hvem der får en donation.

- Vi glæder os til at læse ansøgningerne, og samtidig er det også med en vis ydmyghed, at vi går til opgaven. Vi håber, at der kommer mange ansøgninger, og når vi så skal prioritere, så ved vi, at vi kan komme til at skuffe nogle ansøgere med et afslag. Det har vi egentlig ikke lyst til, men vi garanterer, at vi gør os grundigt umage i vores overvejelser og i de drøftelser, som vi skal have, lyder det fra bestyrelsen.

Festdagene 2019 vil byde på koncerter med blandt andre DAD, TV-2, Hugo Helmig og Minds Of 99.

Der er med andre ord igen i år lagt i kakkelovnen til et brag af en fest. Billetter til Haslev Festdage kan købes på www.billetsalg.dk eller i SuperBrugsen Dalby, Meny Rønnede, Meny Faxe, Meny Haslev og SuperBrugsen Haslev

Prisen er frem til 2. maj 100 kroner for børn fra syv op til ni år og 375 kroner for voksne. Herefter stiger priserne til henholdsvis 200 og 575 kroner.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk