26. juni 2019
Hugo Helmig er meget mere end sin fars søn. Han har allerede flere af sine egne hits med i bagagen, og dem tager han med, når han giver koncert til Haslev Festdage lørdag 15. juni klokken 13.00. Koncerten er på store scene. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Hugo Helmig er meget mere end sin fars søn. Han har allerede flere af sine egne hits med i bagagen, og dem tager han med, når han giver koncert til Haslev Festdage lørdag 15. juni klokken 13.00. Koncerten er på store scene. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev Festdage 2019: Hele programmet er nu på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev Festdage 2019: Hele programmet er nu på plads
Faxe - 23. januar 2019 kl. 15:35
Af Cecilie Hänsch og Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kunne der snart ikke presses flere navne ind på plakaten til sommerens Haslev Festdage. Men jo, Johnny Eickworth har alligevel lige rystet et ekstra par esser ud af ærmet:

Lørdag 15. juni klokken 13.00 går Hugo Helmig nemlig på scenen.

Den oplagte oplysning om 20-årige Hugo Helmig er, at han er søn af det danske pop-ikon Thomas Helmig; og så blev 2018 et år, der for alvor satte Hugo Helmig på lystavlen.

Han modtog to Gaffa-awards og Politikens iByen-pris - og hans debut-single »Please don't lie« har ligget nummer ét flere uger i træk. Hans seneste single »Wild« er allerede blevet spillet flere end fem millioner gange.

Et par timer senere, lørdag 15. juni klokken 18.00, går John Mogensen på scenen - næsten. Rasmus Bjerg med band indtager scenen som John Mogensen.

Dén Rasmus Bjerg, der har spillet cirkusdirektør i Cirkus Summarum i en lang årrække, haft et utal af roller i danske film og serier - og som altså i 2018 personificerede hele Danmarks John Mogensen i portrætfilmen om den folkekære sanger, der døde i 1977.

Mon ikke der bliver sunget med på både »Så længe jeg lever« og på Helmigs »Please don't lie«?

Med offentliggørelsen af Bro og Mika/Tobia, der spiller på lille scene klokken 17.15 lørdag 15. juni, og som er nogle af de mest downloadede artister i 2018, er det fulde program for festdagene på plads.

Billetter til Haslev Festdage kan købes på Haslev Festdages hjemmeside, i Meny i Faxe, Rønnede og Haslev og i SuperBrugsen i Haslev og Dalby.

Det er også på Haslev Festdages hjemmeside www.haslevfestdage.dk du finder det samlede program for weekenden.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk