21. maj 2019
Ruden er flækket, og der er kommet en bule i kølerhjelmen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ruden er flækket, og der er kommet en bule i kølerhjelmen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk igen: »Det virker personligt«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk igen: »Det virker personligt«
Opdateret 15. oktober 2018 kl. 17:56
Faxe - 14. oktober 2018 kl. 14:12
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange gange bliver hærværk afskrevet som drengestreger, men når det gentager sig, kan det hurtigt virke som om, det ikke er tilfældigt.

Sådan føler Dan Thor Bethnas det i hvert fald, efter hans mor og stedfar med en uges mellemrum er blevet udsat for hærværk i deres hus på Jyllandsvej i Faxe Ladeplads.

- Søndag skulle de til træning, og da de kom ud til deres bil, ville min mor tørre dug af bilen, og hun lagde mærke til at der var noget smuds på forruden. Da hun fik tørret det af, så hun, at forruden var flækket, og at det, hun troede, var smuds, i virkeligheden var resterne af en gips-statue, som havde stået på terrassen, fortæller Dan Thor Bethnas.

Gerningsmanden har hentet statuen, som er blevet banket ned i plastikken mellem ruden og kølerhjelmen på bilen, hvilket har resulteret i, at både forrude og kølerhjelm er ødelagt, ligesom statuen er smadret.

- Det var en statue af en kat, der engang har ligget i min mormors have, og den har været i familien igennem hele mit liv. Når det sker to gange med så kort mellemrum, så virker det personligt, det skal der ikke så meget politi-efterforskning til at konkludere, siger Dan Thor Bethnas.

Denne net-artikel er en forkortet udgave af avisartiklen, som du kan læse i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske mandag den 15. oktober.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk