14. maj 2021
Unge talenter i drengerækkerne kan nu blive en del af et nyt talentcenter hos Haslev FC.Arkivfoto: Rune Reggelsen Skjold
Unge talenter i drengerækkerne kan nu blive en del af et nyt talentcenter hos Haslev FC.Arkivfoto: Rune Reggelsen Skjold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HFC samler unge talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HFC samler unge talenter
Faxe - 24. januar 2017 kl. 14:52
Af Nikolaj Rasch Skou

Haslev: Områdets største fodboldklub, Haslev FC, har inviteret drengespillerne i Rønnede IF, Faxe Ladeplads IF, Faxe BK, Karise IK, Dalby G&IF og IK Frem Bjæverskov til at blive en del af Haslev FCs nye talentcenter.

arrow Læs også: Peter Joensen forlader byrådet

Tilbuddet gælder i den indeværende forårssæson for årgang 2004 til 2006, hvor alle talenterne samles til syv fælles onsdagstræninger i Haslev, første gang den 22. februar klokken 16.30 til 17.45 på kunstgræsbanen.

- Tanken er, at Steen Knudsen fra HB Køge kommer til Haslev for at møde og træne de mindre klubbers talenter, med henblik på, at de måske kan komme til Herfølge eller Køge at spille, siger Dennis Nielsen, der er talentkoordinator i Haslev FC.

- Samarbejdet skal også sikre, at de kommer hjem til vores klubber igen, hvis de ikke er gode nok til at spille i HB Køge, siger han.

- Vi har i flere år været netværksklub under HB Køge, men nu rykker vi talentudviklingen ned i drengerækkerne, for aktivt at hjælpe talenterne på vej, før de eventuelt selv henvender sig til en større klub. Det vil give både spillere og klubber de bedste muligheder, siger Dennis Nielsen og tilføjer, at engagementet i talentcentret ikke vil påvirke de spillertilladelser, man har i sin hjemklub.

Klubbernes talenter skal tilmeldes træningen gennem Steen Knudsen på telefon 40 42 45 59 eller e-mail steenknudsen@webspeed.dk, og talentcentret stiller bolde og spillerdragter til rådighed.

arrow På kanten af livet
24. januar 2017 kl. 23:29 Opdateret: kl. 14:22
arrow Cykel-Knuds sidste cykel er genfødt
24. januar 2017 kl. 14:15 Opdateret: kl. 14:15
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk