19. januar 2020
Dalby-brødrene Nicolai og Sebastian Bjørklund Johansen (i grønne dragter) snuppede guld og sølv til DM Skate Marathon. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Dalby-brødrene Nicolai og Sebastian Bjørklund Johansen (i grønne dragter) snuppede guld og sølv til DM Skate Marathon. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guld, sølv og bronze på rulleskøjter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld, sølv og bronze på rulleskøjter
Faxe - 11. september 2019 kl. 11:10
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden dannede Flyvestation Værløse rammen for både Copenhagen Skate Marathon og DM i Skate Marathon samtidig.

Blandt deltagerne i DM senior for herrer var brødrene Nikolai Bjørklund Johansen og Sebastian Bjørklund Johansen fra Dalby. De træner til daglig i Næstved Speedskating Klub, og de må siges at have haft fart på rulleskøjterne.

Nikolaj Bjørklund Johansen kørte med en hastighed på imponerende 33,65 km/t og klarede maraton-distancens 42 kilometer i tiden 1:14:53.

Lillebror Sebastian klarede distancen med en hastighed på 31,64 og tilbagelagde distancen på 1:19:38, og de tider placerede brødrene sig som henholdsvis nummer ét og nummer to i Danmarksmesterskaberne.

12-årige Marius Hornbæk fra Haslev var også med, men da han ikke er gammel nok til maraton endnu, løb han med på motionsløbet på distancen 22 kilometer i klassen under 18. Men en hastighed på 20,63 km/t og en sluttid på 1:03:31 sikrede han sig en flot bronzemedalje.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk