21. januar 2019
Allan Thomas Pedersen er genvalgt som forbrugerrepræsentant i Faxe Forsyning. Han er 47 år gammel og arbejder som driftsleder hos Haslev Fjernvarme.
gallery icon

Se billedserie

Allan Thomas Pedersen er genvalgt som forbrugerrepræsentant i Faxe Forsyning. Han er 47 år gammel og arbejder som driftsleder hos Haslev Fjernvarme.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genvalg af forbrugere i Faxe Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genvalg af forbrugere i Faxe Forsyning
Opdateret 15. december 2017 kl. 10:15
Faxe - 15. december 2017 kl. 10:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forbrugervalg: Forbrugervalget i Faxe Forsyning er nu afgjort, stemmerne er talt op, og der er genvalg til John Birkegaard og Allan Thomas Pedersen.

Faxe Kommune: Faxe Forsynings kunder har valgt to forbrugerrepræsentanter til selskabets bestyrelse. De forbrugervalgte er seniorkonsulent fra Faxe Kommune John Birkegaard og driftsleder fra Haslev Fjernvarme Allan Thomas Pedersen.

220 af Faxe Forsynings forbrugere deltog i valget, og de to kandidater fik henholdsvis 45 procent og 34 procent af stemmerne. John Birkegaard fik 98 stemmer, og Allan Pedersen opnåede 74 stemmer stemmer.

Ud over John Birkegaard og Allan Pedersen var tidligere ansat hos Faxe Forsyning og medarbejderrepræsentant i bestyrelsen, Jette Walbum, kandidat. Jette Walbum, der fik 48 stemmer og dermed 22 procent af stemmerne, er dermed suppleant til bestyrelsen.

Faxe Forsynings bestyrelsesformand ønsker de forbrugervalgte tillykke med deres poster i bestyrelsen.

- Faxe Forsyning A/S er alle forbrugeres forsyningsselskab, og vandsektorloven indeholder en rettighed for netop forbrugerne til at vælge deres egne medlemmer i forsyningsselskabernes bestyrelser rundt om i landet. Forsyningens kunder får derigennem indflydelse på forsyningens overordnede udvikling, når de afgiver deres stemme til forbrugervalget, siger Faxe Forsynings formand Lars Juul.

De nyvalgte forbrugerrepræsentanter er valgt for en periode på fire år. Den kommende bestyrelse vil derudover bestå af to medarbejderrepræsentanter: håndværker Kasten Juul Madsen og driftschef Lars Erik Hansen samt de seks politisk udpegede.

Fra den 11. september til den 23. oktober foregik opstillingsperioden. Selve valget blev gennemført i perioden den 4. - 12. december. Her havde selskabets kunder mulighed for at stemme på deres favoritkandidat ved at møde op på Jens Chr. Skous Vej 1 i Haslev eller via selskabets hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk