19. december 2018
De har delt formandsposten, og nu stopper de begge i bestyrelsen for Haslev Handelsstandsforening; Annette Olsen fra No. 19 og Kirsten Pedersen fra Sparekassen Sjælland. Foto: Cecilie Hänsch
De har delt formandsposten, og nu stopper de begge i bestyrelsen for Haslev Handelsstandsforening; Annette Olsen fra No. 19 og Kirsten Pedersen fra Sparekassen Sjælland. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Generationsskifte i Handelsstandsforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generationsskifte i Handelsstandsforeningen
Faxe - 14. marts 2018 kl. 12:06
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Annette Olsen har været med i bestyrelsen i Haslev Handelsstandsforening i næsten alle de 21 år, hun har drevet butikken No 19.

Men efter generalforsamlingen i Haslev Handelsstandsforening tirsdag 13. marts er det slut.

Hun og formandskollega Kirsten Pedersen fra Sparekassen Sjælland modtog - ligesom Jette Dyrbøl fra Sigga - ikke genvalg.

I stedet blev det til nyvalg til Thomas Søbygaard fra Sparekassen Sjælland, Sisse Nielsen fra The Touch - og Cecilie Hänsch fra Sjællandske Medier.

Samtidig blev vedtægterne i Haslev Handelsstandsforening ændret, således at den nyvalgte bestyrelse konstituerer sig selv; og ikke som hidtil, hvor generalforsamlingen har valgt en formand.

- Vi var nødt til at være kreative for at få det hele til at lykkes for et år siden, erkendte dirigent Jakob Juul Christensen.

Da endte det nemlig med et kompromis, hvor Kirsten Pedersen og Annette Olsen delte formandsposten.

- Og det er ikke rart, at man skal sidde på en generalforsamling og lade sig presse til at blive valgt som formand, tilføjede Jakob Juul Christensen.

Foruden de tre nyvalgte består bestyrelsen i Haslev Handelsstandsforening af Channie Kjær Lassen Frederiks Villa, Anders Thestrup fra Mr. Thestrup, Birgitte Faldborg fra Vos og Co og Karen Palmelund fra Tulles Legetøj.

Inge-Lise Jørgensen fra Centrum-Salonen og Ole Lindberg fra A.L. Mode er nyvalgte suppleanter.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge onsdag 14. marts og Sjællandske Næstved torsdag 15. marts.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her:

Det koster 20 kroner for en dags-adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk