15. maj 2021
Borgmester Ole Vive appellerer til, at man lige slår et smut forbi kommunens hjemmeside, inden man ringer for at få svar i forhold til genåbningen. De mange spørgsmål giver travlhed. Og ikke alle svar er klar endnu. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Borgmester Ole Vive appellerer til, at man lige slår et smut forbi kommunens hjemmeside, inden man ringer for at få svar i forhold til genåbningen. De mange spørgsmål giver travlhed. Og ikke alle svar er klar endnu. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbning giver travlhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbning giver travlhed
Faxe - 17. april 2021 kl. 06:00
Af Anders Holt

Et flertal i Folketinget har fremrykket genåbningen, og det giver travlhed på kommunen. Natten til fredag sev det ud fra Christiansborg, at langt mere må åbne på onsdag, end først ventet.

Blandt andet indendørs servering på restaurationer, men også indendørs idræt og flere foreninger kan nu starte op igen.

- Det er glædeligt, at vi nu ligger med så lavt et antal smittede og indlagte i Danmark, at langt mere kan åbnes langt hurtigere, siger borgmester Ole Vive (V).

- For klubber, foreninger og idrætsliv og fritidstilbud betyder det, at vi nu får langt mere af vores frihed og hverdag tilbage, siger han.

Men mange står nu tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål. For hvad må man egentlig? Hvor meget bliver tilladt? Hvordan skal man forholde sig?

- Kommunens hjemmeside opdaterer løbende, hvad man må indenfor fritidsliv, forsamlinger og så videre. Men mange henvender sig med spørgsmål til os. Ikke kun for eksempel formændene fra de enkelte klubber men også de enkelte medlemmer. Og det gør altså, at vi kan få lidt svært ved at følge med, siger Ole Vive.

- Der er mange ting, vi ikke helt kan svare på, fordi der hele tiden kommer nye informationer ud fra myndighederne. Så jeg vil gerne anbefale alle, at man lige kigger på kommunens hjemmeside, inden man ringer til os. Det kan være, at svaret allerede ligger det. Men ellers opdaterer vi også løbende og har helt naturligt også kontakt til mange af formændene derude allerede, siger borgmesteren.

- Det er et stort arbejde at få åbnet alt igen. Men det skal nok falde på plads, siger han.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk