29. maj 2020
7-årige Anton befandt sig i græskarværkstedet. Her lavede han et flot hoved til sin farmor.Fotos: Jeppe Hee Rømer
gallery icon

Se billedserie

7-årige Anton befandt sig i græskarværkstedet. Her lavede han et flot hoved til sin farmor.Fotos: Jeppe Hee Rømer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forskrækkelse og hygge på Gisselfeld Slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forskrækkelse og hygge på Gisselfeld Slot
Faxe - 17. oktober 2019 kl. 21:18
Af Jeppe Hee Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- BØH!
- IHHHHHHH!
Nogenlunde sådan lyder den noget højlydte samtale fra slotskælderen, som finder vej op til ventende folk i gården på Gisselfeld Slot. I efterårsferien er kælderen nemlig åben for gæster, det er dog på eget ansvar at gå derned.

Fra væggene hænger spindelvæv og store edderkopper, mens der i kælderens hulrum gemmer sig sminkede monstre, som er klar til at forskrække både store og små.

- Det er virkelig godt lavet derinde, og det passer fint til aldersgruppen, udtaler Frederik Alsing fra Nykøbing Falster, der har været i kælderen med sin 7-årige søn Jakob.

Udefra er det ikke til at se, at der gemmer sig monstre i kælderen. Solens stråler spejler sig i søen foran slottet, og grupper går snakkende under alléen. De fleste har et skattekort i hånden og er på en af de skattejagte, som er forberedt på stierne omkring Gisselfeld Slot.

I Paradehuset ved siden af slottet er der gjort klar til hygge. Her sidder mange, der har fået uhygge nok, og nyder en kop varm kakao omringet af den mindre skov, som vokser i drivhuset.

Ud over varm kakao og uhygge kan du i efterårsferien på Gisselfeld Slot også tage på skattejagt, spise kage eller lave et flot græskarhoved.

Uhygge i Slotskælderen kan opleves til og med i morgen, fredag. Både skattejagte, græskarhoveder og hygge står dog på hele weekenden også.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk