20. februar 2019
Manden, som 24-årige Kenny Nilsen fra Haslev forsøgte at stoppe på Ringstedvej torsdag aften, fordi han mistænkte ham for spirituskørsel, viste sig at være narkopåvirket.
Manden, som 24-årige Kenny Nilsen fra Haslev forsøgte at stoppe på Ringstedvej torsdag aften, fordi han mistænkte ham for spirituskørsel, viste sig at være narkopåvirket.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formodet spritbilist var narkopåvirket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formodet spritbilist var narkopåvirket
Faxe - 19. januar 2018 kl. 14:24
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag morgen oplyser vagthavende ved Midt- og Sydsjællands Politi, Martin Bjerregaard, at den anholdte efter gårsdagens biljagt på Ringstedvej, er en 46-årig mand fra Haslev, og at han har fået frakendt kørekortet.

arrow Læs også: 24-årig satte efter spritbilist - mand anholdt efter 30 minutters biljagt

- Patruljen skønnede, at han var påvirket, og de har så ment, at det var af narko og ikke af spiritus, så der er taget en narkometertest, der var positiv. Denne type bilister udgør en stor risiko i trafikken, og vi ser fra tid til anden, at andre bilister anmelder det, når de møder dem i den ene eller anden forbindelse. Den 24-årige var i dette tilfælde lidt mere handlekraftig, for han fulgte jo selv efter med os i røret. I den konkrete sag var vi heldige at få fat på vedkommende, og det kunne vi, blandt andet fordi vi havde en ordentlig beskrivelse af bilen, han kørte i, og nummerpladen, siger Martin Bjerregaard.

Sagen startede med, at 24-årige Kenny Nilsen fra Haslev tog sagen i egen hånd, da han så en mand købe seks flasker vodka i det lokale supermarked for efterfølgende at sætte sig bag rattet i en bil torsdag aften.

Herefter gik en dramatisk biljagt fra Haslev til Sneslev og tilbage igen - altså gennem både Sydsjællands- og Lolland-Falsters samt Midt- og Vestsjællands politikredse - med politipatrulje i røret. Det første til anholdelse af den 46-årige kort før klokken 18 torsdag aften.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk