12. december 2017
Initiativtagerne til mini-bogmessen på Haslev Bibliotek er fra venstre forfatteren Hans-Willy Bautz og bibliotekarerne Annette Vestergaard, Anne-Grethe Rosted og Natasja Ulrich.
Initiativtagerne til mini-bogmessen på Haslev Bibliotek er fra venstre forfatteren Hans-Willy Bautz og bibliotekarerne Annette Vestergaard, Anne-Grethe Rosted og Natasja Ulrich.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forfatter og bibliotekarer planlægger mini-bogmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatter og bibliotekarer planlægger mini-bogmesse
Faxe - 09. oktober 2017 kl. 14:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forfattere med bopæl i og omkring Haslev, Rønnede, Karise, Faxe og Faxe Ladeplads eller med tilknytning til disse områder søges.

Sammen med bibliotekarerne Annette Vestergaard, Anne-Grethe Rosted og Natasja Ulrich har forfatteren Hans-Willy Bautz taget initiativ til en mini-bogmesse på Haslev Bibliotek, som skal finde sted lørdag den 3. februar 2018.

Fra sin tid i Tyskland, hvor Hans-Willy Bautz har fået udgivet fire bøger, hvoraf en af dem er oversat til dansk, har han erfaring fra en mini-bogmesse, som han arrangerede i sin daværende hjemby Uetze. Mini-bogmessen er for forfattere, der har bopæl i og omkring områderne Haslev, Rønnede, Karise, Faxe og Faxe Ladeplads eller som har tilknytning til disse områder. Det vil sige, at man f.eks. tidligere har boet eller taget en uddannelse der. Forfattere, der har skrevet bøger med indhold om eller med handling i disse områder, er også velkomne.

For at få så bredt et spektrum som muligt er forfattere af kærligheds-, kriminal-, slægts- eller historiske romaner, biografier, digte, børne- og ungdomsbøger, hobby- og undervisningsbøger samt værker om kunst, bygninger og landskaber velkomne på messen. Der vil blive givet forfatterne mulighed for fra scenen at fortælle om deres forfatterskaber og indholdet i deres bøger. Desuden bliver det muligt for publikum at erhverve bøger med dedikation.

På messen stiller Haslev Bibliotek borde og stole til rådighed for forfatterne, således at hver enkelt får mulighed for at præsentere sine bøger på overskuelig vis. På den måde vil de besøgende også få mulighed for personlige samtaler med forfatterne.

Deltagelse i mini-bogmessen er gratis for forfatterne. Tilmelding skal ske senest 31. december 2017 på mailadressen bautz.senior@gmail.com med oplysninger om navn, adresse og alder samt om bogens eller bøgernes titler med ISBN-nummer og forlag. Desuden udbedes et kort resumé af indholdet samt et vellignende portræt af forfatteren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk