14. december 2018
Der var langt mellem de ledige stole, da der var banko i Skuderløse Forsamlingshus søndag aften. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Der var langt mellem de ledige stole, da der var banko i Skuderløse Forsamlingshus søndag aften. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyvende (gen)start i Skuderløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyvende (gen)start i Skuderløse
Faxe - 11. december 2017 kl. 11:55
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Historien om Skuderløse Forsamlingshus kan meget vel ende med at blive historien om det lukningstruede samlingspunkt, der blev reddet i sidste sekund, og endte med at blomstre op igen. Søndag eftermiddag var der nemlig banko i forsamlingshuset, og arrangementet, der var det første efter den nye bestyrelse er tiltrådt, var helt og aldeles udsolgt.

42 sponsorer havde støttet op om arrangementet og havde doneret gaver til bankospillet, og fra den nye bestyrelses side, er man fantastisk glade over opbakningen fra lokalmiljøet.

- Der er en del, der skal gøres ved lokalerne, og vi har allerede fået henvendelser fra mange, der gerne vil hjælpe. Økonomien har ikke været så god, så det skal vi have rettet op på, siger Jonna Rasmussen, der er en af de nye ansigter i bestyrelsen.

Hun er søndag eftermiddag i fuld gang med at gøre lokalerne klar sammen med Janne Græsbøll, Rikke Christensen og Lissi Nielsen. Sidstnævnte sad også i den tidligere bestyrelse, og hun kan godt mærke, at de tre andre har tilført nogle flere kontakter og noget nyt energi. Derudover er opbakningen bag forsamlingshuset også blevet større, og det kan måske have noget med den seneste tids begivenheder at gøre.

- Der er måske nogle, der har fået en forskrækkelse over tanken om, at det skulle lukke, så der er mange, der har meldt sig på banen, som gerne vil hjælpe, siger Lissi Nielsen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved mandag den 11. december.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk