21. august 2019
Mandag formiddag klokken 11.30 spillede Emil Ellegaard Rasch og Gustav Hjorth Nielsen fra Haslev herredouble i bowling, hvor de vandt OL-sølv med 1086 point. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mandag formiddag klokken 11.30 spillede Emil Ellegaard Rasch og Gustav Hjorth Nielsen fra Haslev herredouble i bowling, hvor de vandt OL-sølv med 1086 point. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fejl i OL-resultater: Der er foreløbig fire lokale medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fejl i OL-resultater: Der er foreløbig fire lokale medaljer
Opdateret 19. marts 2019 kl. 10:35
Faxe - 19. marts 2019 kl. 10:28
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjællandske Medier skrev tirsdag morgen, at der er vundet syv medaljer af de lokale deltagere fra Faxe Kommune ved Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi.

Så mange er der imidlertid ikke tale om:

- Der er fejl i de resultater arrangørerne har lagt ud på nettet, siger Jannik Lund Andersen fra Abu Dahbi, hvor han er med som kommunikationskonsulent hos Parasport Danmark.

- Der er foreløbig vundet 29 danske medaljer. Det er flot, siger han og fortæller, at Eva Rosted fra Haslev Svømmeklub, der er elev på Waldemarsbo Efterskole netop har vundet en guldmedalje i 200 meter rygsvømning.

Desuden har fodbolddamelandsholdet vundet bronze tirsdag formiddag med en sejr over Aserbajdsjan. Og Michelle Hessel fra Karise er med på holdet.

Søndag og vandt Gustav Hjorth Nielsen guld i individuelt bowling, og mandag spillede han og Emil Ellegaard Rasch sig til en sølvmedalje i double.

- Det føles rigtig godt. Det var mega stort, at få medaljerne om halsen, siger Gustav Hjort Nielsen fra Abu Dhabi, og han kan berette om et fuldstændigt suverænt OL for de otte danske bowlingspillere, der har vundet guld individuelt for herrer, sølv i double for både herrer og damer, samt bronze i single for både herrer og damer.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk