24. november 2017
Rengøringen gør en stor forskel, og selvom det bare er en flaskecontainer, så er den nu alligevel pænere at se på, når den er ren.
gallery icon

Se billedserie

Rengøringen gør en stor forskel, og selvom det bare er en flaskecontainer, så er den nu alligevel pænere at se på, når den er ren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Faxe Forsyning gør forårsrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faxe Forsyning gør forårsrent
Faxe - 19. maj 2017 kl. 13:22
Af Morten Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Forsyning skal i gang med den helt store forårsrengøring, når de hen over foråret og sommeren rengør deres cirka 65 såkaldte glaskuber fordelt over hele kommunen.

Efter nytår stod det klart for Faxe Forsyning, at flaskecontainerne mildest talt så noget nussede ud, og derfor satte man to medarbejdere fra forsyningen i gang med at vaske kuberne. Det har allerede pyntet gevaldigt flere steder, og forsyningen forventer at blive færdig med rengøringen midt i juni i år.

- Vi håber, at de nyvaskede og rengjorte kuber vil glæde brugerne. En beskidt kube er ikke tiltalende, mens en ren kube er mere indbydende, og det handler om, at vi får genbrugt så meget glas som muligt, lyder det fra Administrerende direktør i Faxe Forsyning Henrik Ellermann.

De 65 flaskecontainere er fordelt over hele kommunen, og hvert år bliver de til sammen fyldt med omkring 550 tons genbrugsglas.

Artiklen her bringes også i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge tirsdag 16. maj og i Sjællandske Næstved onsdag 17. maj.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk