24. september 2021
Peter Joensen blev valgt ind i Faxe byråd ved valget i 2013. Nu flytter han til Høng og overlader posten i byrådet til partifællen Michael Christensen.
Peter Joensen blev valgt ind i Faxe byråd ved valget i 2013. Nu flytter han til Høng og overlader posten i byrådet til partifællen Michael Christensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til stemmen fra Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til stemmen fra Vestegnen
Faxe - 17. juni 2017 kl. 09:55
Af Cecilie Hänsch

Han har plæderet for kunst og dannelse - og nu træder Peter Joensen (C) ud af Faxe Byråd før tid. Han flytter til Høng med sin kæreste 1. august.

Det kastede onsdag aften takketaler og en gave af sig fra byrådskollegerne:

- Vi synes, du har været et frisk pust. Held og lykke og tak for samarbejdet, lød det fra René Tuekær (L).

- Vi har været så heldige at sidde i udvalg sammen, og det bliver et savn, når du ikke længere er med i arbejdet. Det har været rart at have en udvalgskollega, der ikke har været den sure gamle mand, tilføjede Mogens Stilhoff (SF).

- For mig er du stadig stemmen fra Vestegnen.

- Hold da op. Jeg er stolt, ydmyg og taknemmelig. Vi er jo ikke en rig kommune, men vi har styr på de penge, vi har. Jeg kommer til at savne den indsigt og den indflydelse, byrådsarbejdet giver. Tak fordi I var her, svarede Peter Joensen.

Ganske officielt indtræder Michael Christensen (C) i Peter Joensens sted og deltager således - som byrådsmedlem - i sit første byrådsmøde i Faxe 24. august.

Artiklen her bringes også i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge torsdag 15. juni og i Sjællandske Næstved fredag 16. juni.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: http://sn.dk/e-avis?utm_source=faxe&utm_medium=SN&utm_campaign=loginside

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk