20. november 2017
Den 68-årige blev idømt en tillægsstraf på ni måneders fængsel. Han udbad sig betænkningstid.
Den 68-årige blev idømt en tillægsstraf på ni måneders fængsel. Han udbad sig betænkningstid.
Foto: CC0
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far og datter var kærester i tre år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far og datter var kærester i tre år
Opdateret 20. november 2015 kl. 13:44
Faxe - 19. november 2015 kl. 14:38
Af Morten Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ulovlig kærlighed er noget, der er skrevet utroligt mange bøger og teaterstykker om, men nogle gange overgår virkeligheden fantasien. Det skete tirsdag, da en 68-årig mand fik ni måneders fængsel for at have været kæreste og haft regelmæssig sex med sin 35-årige biologiske datter i en periode fra 2010 til 2013. Det skriver DAGBLADET.

Datter tog initiativ

Af retsmødet fremgik det, at det var datteren, der havde taget initiativet til forholdet med faren, der boede sammen med datteren og hendes to børn i hendes bolig i Faxe Kommune.

Efter ganske kort tid afbrød den på det tidspunkt 35-årige datter sit forhold til børnenes far, og efter tre måneder tog forholdet mellem den dengang 62-årige og den 35-årige en ulovlig drejning.

- Hun tog initiativ til at have sex en dag, efter vi havde været i supermarkedet. Jeg prøvede at se hende som en datter, men det var svært, når hun var en voksen kvinde. Vi blev forelskede i hinanden, og vi tænkte faktisk ikke over det, men jeg kan godt se nu, at det var forkert, forklarede den 68-årige, der på daværende tidspunkt ikke havde set sin datter siden hun var to år gammel.

Sendte nøgenbilleder

Far og datter levede derefter som kærester, og den 68-årige fortalte, at de havde sex 3-4 gange om ugen. Datteren prøvede på et tidspunkt i løbet af de tre år, forholdet varede, at få det til at fungere med børnenes far, men det gik i stykker efter et par måneder, og hun genoptog forholdet med den 68-årige. Retten var overbevist om, at forholdet var gensidigt, og kvindens telefon afslørede, at hun ofte sendte ham seksuelle billeder af sig selv.

- Til min fødselsdag havde hun været nede hos en professionel fotograf i Valby og fået taget en række nøgenbilleder, som hun gav mig i fødselsdagsgave, og hun betalte også for, at vi fik lavet matchende tatoveringer, fortalte den 68-årige.

Omverdenen vidste intet om forholdet, som blev opdaget igennem efterforskning fra politiet.

Den 68-årige fik ni måneders fængsel, som blev lagt oven i den straf, som den 68-årige i forvejen afsoner for besiddelse af 250 kilo hash.

Den i dag 40 år gamle datter kan ikke straffes for forholdet. Ifølge straffeloven kan incest nemlig kun straffes i nedadgående linje, og derfor er det altid den ældste, der bliver straffet, med mindre der er tale om søskende.

Læs mere i DAGBLADET

Det var datteren, der havde taget initiativet til forholdet med faren, der boede sammen med datteren og hendes to børn i hendes bolig i Faxe Kommune.

Opslået af SN.dk på 19. november 2015
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk