16. januar 2019
Den 17-årige mellemmand, der solgte MDMA til Adam Buk, bliver nu tiltalt for uagtsomt manddrab. Medlemmer af Folketingets retsudvalg vil i mellemtiden kalde justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i samråd om MDMA-sagen. DF og S mener, at straffen til en 17-årig narkobagmand i sagen er for lav, og de mener derfor at justitsministeren skal gøres bekendt med sagen. 	Modelfoto: Jens Wollesen
Den 17-årige mellemmand, der solgte MDMA til Adam Buk, bliver nu tiltalt for uagtsomt manddrab. Medlemmer af Folketingets retsudvalg vil i mellemtiden kalde justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i samråd om MDMA-sagen. DF og S mener, at straffen til en 17-årig narkobagmand i sagen er for lav, og de mener derfor at justitsministeren skal gøres bekendt med sagen. Modelfoto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en tiltale i MDMA-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en tiltale i MDMA-sagen
Faxe - 11. juni 2018 kl. 12:51
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet er nu klar med en tiltale mod den 17-årige mand fra Næstved, der den 2. februar solgte Adam Buk den dosis MDMA, som efterfølgende kostede den 15-årige Adam livet.

Sagen mod den 17-årige mellemmand, der solgte stoffet direkte til Adam Buk og Matti Frey Olesen, er endnu ikke berammet, men anklager i sagen, Skipper Pelle Falsled fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, bekræfter, at anklagen mod den 17-årige lyder på uagtsomt manddrab efter straffelovens paragraf 241.

Anklagemyndigheden forsøgte tilbage i maj at få den 17-årige bagmand dømt for uagtsomt manddrab, men da han ikke selv havde solgt stoffet direkte til Adam Buk, fandt retten dengang ikke, at der var tale om uagtsomt manddrab.

- Du er godt klar over, at det er et temmelig potent stof, men du overdrager det ikke direkte til Matti og Adam. Vi mener ikke, at det er direkte klargjort og bevist, at du ved den blotte overdragelse af stoffet udsatte nogen for en nærliggende fare, sagde den juridiske dommer i sagen mod den 17-årige bagmand tilbage i maj måned.

Den 17-årige bagmand blev idømt fire måneders fængsel for salg af det farlige stof, men da han havde afsonet tre måner og ti dage i varetægt, anså retten straffen som afsonet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk