29. marts 2020
Den sorte BMW kom oppe fra Køgevej, hvor advarselstrekanten ses over redningskøretøjet, og herfra kørte den sidelæns, formentlig med hjulspin, direkte ind i den ødelagte mur.Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Den sorte BMW kom oppe fra Køgevej, hvor advarselstrekanten ses over redningskøretøjet, og herfra kørte den sidelæns, formentlig med hjulspin, direkte ind i den ødelagte mur.Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sort BMW kørte ind i stuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sort BMW kørte ind i stuen
Opdateret 23. februar 2020 kl. 18:02
Faxe - 23. februar 2020 kl. 17:59
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til lørdag ved 00.30-tiden bragede en sort BMW direkte ind i Tina Bøje Hansen stue.

arrow Læs også: Hus påkørt - bilist stikker af

- Jeg var på vej i seng, og havde i noget tid hørt en bil drifte ude på vejen (lave hjulspin, red.). Der var meget motorlarm ude fra gaden. Jeg åbner døren ind til min stue, og jeg nåede ikke engang ind i stuen, så kom min skammel flyvende hen imod mig. Jeg ser fronten af bilen holde inde i min stue. Jeg tænkte altid og ingenting i det øjeblik. Jeg ville ud på gaden for tjekke, om nogen i bilen var kommet til skade, men før jeg når nogen steder, begynder bilen at bakke vildt frem og tilbage for at komme fri af muren. Det lykkes, og så kører den væk, fortæller Tina Bøje Hansen, der bor i stueetagen i Bredgade 56 i Karise.

- Bilen kom oppe fra Køgevej, og han har slet ikke bremset, for der er ikke nogen bremsespor ude i Bredgade Den har ramt muren med høj fart, siger hun.

Hendes overbo Christian Christoffersen hørte også braget, og hans lille datter lå og sov lige over Tina Bøje Hansens stue.

- Flere vidner så, hvad der skete, og kunne give politiet nummerpladen, så de har heldigvis fanget ham. Hvad er sandsynligheden lige for, at sådan noget sker. Det var helt uventet, siger Tina Bøje Hansen, der stadig er rystet over hændelsen.

Muren er blevet midlertidigt repareret, og der er rejst sigtelse imod bilens fører, som har nægtet at udtale sig til politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk