17. januar 2018
Selv om der fra flere sider blev meddelt, at weekenden i Haslev by havde forløbet roligt, så giver mandagens døgnrapport fra politiet et lidt anderledes billede... Foto: Kathrine Harvey
Selv om der fra flere sider blev meddelt, at weekenden i Haslev by havde forløbet roligt, så giver mandagens døgnrapport fra politiet et lidt anderledes billede... Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ikke helt rolig weekend i Haslev...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ikke helt rolig weekend i Haslev...
Faxe - 09. oktober 2017 kl. 11:43
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev er stadig, på trods af den rolige weekend, udførligt nævnt i mandagens døgnrapport fra politiet. Her står følgende:

arrow Læs også: Taxivognmand: Så var freden forbi ...

»Politiet har en hel del gange i weekendens løb været i kontakt med en stribe af personer i forbindelse med den senere tids oplevelse af uroligheder i Haslev - kontakten har dels budt på generel dialog, dels på sigtelser for lovovertrædelser. Her er et udpluk:

Fredag klokken 16.44 traf politiet på Torvet en 16-årig dreng fra byen.

Den 16-årige havde en ulovlig kniv på sig, og blev derfor sigtet efter knivloven.

Et par gange fredag aften var der samlet nogle grupper på 5-10 personer uden for Bykroen på Jernbanegade. Politiet kontaktede grupperne og fik talt med de tilstedeværende.

Lørdag morgen var der færdselskontrol i Haslev by, hvor i alt 20 køretøjer blev standset og fem blev noteret for overtrædelser.

Lørdag formiddag havde politiet gående patruljer i midtbyen, og her var alt roligt. Lørdag aften kort før midnat blev en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han tissede ved en indgangsdør på Jernbanegade.

På den anden side af midnat - søndag klokken 0.45 på Nygade i Haslev - forsøgte en 21-årig mand fra Faxe at smide en lille pose med kokain fra sig, da en patrulje henvendte sig.

Den gik ikke, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Natten til søndag klokken 1.45 havde en ung mand ødelagt et sidespejl på en parkeret bil, der holdt på Jernbanegade i Haslev.

Politiet har gennem vidneforklaringer en temmelig god formodning om hvem han er, og han kan forvente en henvendelse fra politiet.

Søndag klokken 3.13 kom to betjente gående, da en 18-årig mand fra byen pludselig råbte: Fuck the police. Han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.«

arrow Politiindsats har skabt ro i Haslev
16. oktober 2017 kl. 09:13 Opdateret: kl. 20:18
arrow Endnu en rolig weekend i Haslev
08. oktober 2017 kl. 16:12 Opdateret: kl. 16:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk